PRIMEUR NIEUW SOORT BORSTPROTHESE

Wij zijn verheugd dat we u binnenkort het nieuwste type van ergonomische borstprothese kunnen aanbieden!

Motiva Joy prothesen

Iedereen die ooit een borstvergroting onderging, zal beamen hoe moeilijk het is om de prothese te kiezen. Wij doen niets liever dan u hierin te begeleiden en te adviseren (want ieder lichaam / iedere borst is anders), maar de eindbeslissing ligt nog steeds bij u. Tijdens uw consult(en) kan u onze volledige portfolio zien en (niet onbelangrijk) voelen.

Wat maakt dit nieuwe type prothese zo speciaal?

#1 NATUURLIJKE LOOK, FEEL en BEWEGING

Deze borstimplantaten zijn de zachtste die momenteel beschikbaar zijn, met verbeterde kwaliteit en zo ontworpen om met u mee te bewegen en een natuurlijke look, feel en beweging te bieden. Ze worden gemaakt van de nieuwste generatie siliconengel waardoor deze nog elastischer en zachter zijn.
Ze voelen zacht en natuurlijk aan, net zoals echte borsten. Ze zien er ook natuurlijker uit omdat ze zich aanpassen aan de natuurlijke beweging van uw borsten (rondere vorm als u ligt en natuurlijk ogende druppelvorm als u staat).

#2 MINIMAAL LITTEKEN

Doordat deze prothese sterk samendrukbaar is (zonder risico op ruptuur), volstaat een kleinere incisie. Dit betekent een kleiner litteken en een sneller herstel.

#3 NOG VEILIGER

Het omhulsel of kapsel is gemaakt van een unieke "nano structuur", waardoor dit het dunste omhulsel is van alle implantaten op de markt. Dit levert een nog kleiner risico op complicaties zoals kapselcontractuur, vergeleken met klassieke getextureerde of gladde oppervlakken. Iedere prothese bevat bovendien een uniek identificatienummer, dat met een speciale scanner kan worden uitgelezen. Hierdoor kan na de operatie door uw arts makkelijk worden bepaald welk soort implantaat u heeft, met diameter en volume, zonder dat de prothese eruit moet worden gehaald.

#4 NOG MEER GARANTIES

Om uw gemoedsrust te garanderen, worden aan deze prothese nog meer uitgebreide garanties verbonden. Vraag ernaar op uw consult.

Maak nu uw vrijblijvende afspraak en kom ter plaatse het verschil voelen!

Prijs Borstvergroting met deze Motiva Joy: € 4.999

Motiva Joy implantaten

☎ Telefoon: + 32 11 21 44 44
📬 Email: info@globalcareclinic.com  
🌍 Website: www.globalcareclinic.com