nieuws BLOG

👉👉 Wil je op de hoogte blijven van ons Nieuws en Speciale Acties? U vindt ons ook terug op FACEBOOK en INSTAGRAM. 👈👈

Live MiraDry behandelingen

Benieuwd hoe een MiraDry behandeling (tegen ongewenst zweten) wordt uitgevoerd? Waarom wordt gekozen voor deze behandeling? Doet het pijn? Hoe lang duurt de behandeling? Kijk met ons mee naar de voorbereiding en de uitvoering van enkele MiraDry behandelingen in de Global Care Clinic.

Bikini-proof na borstvergroting 250cc

Hoi! Ik wil jullie even enkele foto's sturen van mijn vakantie. Enkele foto's in bikini (borstvergroting). Nogmaals zeer tevreden van het natuurlijke resultaat! 😍

Hoe lang duurt het herstel na een buikwandcorrectie?

Het herstel varieert per persoon, maar meestal kan men al snel de normale activiteiten hervatten. Lees de review van onze lieve patiënte Brenda: "Veel vel weggenomen, geen pijn gehad en een week later nergens last van en kan ik alles weer doen net als van te voren! Mega blij met het eindresultaat..."

"RUSSIAN LIPS" - REDENEN OM NEE TE ZEGGEN TEGEN DEZE LIPINJECTIE TREND

Ontdek waarom Dr. Marc Nelissen van Global Care Clinic niet meedoet aan de 'Russian Lips' injectie-trend. Lees over zijn focus op natuurlijke schoonheid, veiligheid en tijdloze resultaten in plaats van vluchtige hypes.

Kan ik nog borstvoeding geven na een borstvergroting?

👍Ja, dit kan nog steeds. Bij een standaard borstvergroting worden het melkklierweefsel en de melkkanaaltjes niet aangetast zodat de mogelijkheid om borstvoeding te geven niet verminderd wordt. 👉🏻 Interesse in een borstvergroting? Bij Global Care Clinic ben je aan het juiste adres. Maak een afspraak bij plastisch chirurg Dr. Marc Nelissen. Met meer dan 20 jaar ervaring op de teller is hij de geknipte persoon om je te adviseren en te begeleiden in jouw reis naar een beter zelfbeeld.

Jouw veiligheid en gezondheid staan altijd op de eerste plaats bij Global Care Clinic.

‼️ Al onze ingrepen, of het nu gaat om lokale verdoving of algemene narcose, gebeuren dan ook steeds in één van onze 2 ultramoderne, steriele operatiekamers die voldoen aan de strengste veiligheidsnormen voor privéklinieken. 😷 Onze ervaren anesthesist Dr. Kalinov en plastisch chirurg Dr. Nelissen zorgen ervoor dat je op 2 oren kan slapen tijdens jouw algemene narcose 😁. ✨ Kies je voor Global Care Clinic dan kies je voor veilige topfaciliteiten en een topteam van gedreven mensen die jouw lichaam de zorg geeft die het verdient. Ga aub niet voor minder!

Heb je last van hangende bovenoogleden?

Tast het niet alleen je zelfvertrouwen aan maar ook je zicht? Oei, zorgt het zelfs voor hoofdpijn en vermoeidheid? 🤗 Gelukkig kan een relatief kleine ingreep een groot resultaat verwezenlijken. 🥰 Via een bovenooglidcorrectie snijdt Dr. Nelissen het teveel aan huid met chirurgische precisie weg. De incisies (sneetjes) worden precies in de plooien van je ooglid gezet, zo zijn er na afloop vrijwel geen littekens te bespeuren. Resultaat, een uitgeruste en frisse blik 👁️ Patiënte Carine getuigt graag over haar bovenooglidcorrectie: “Ik ben zo blij dat ik de stap heb genomen om mijn bovenste oogleden te laten liften! Het is mijn omgeving niet opgevallen dat ik 'iets' heb laten doen maar mijn blik is nu veel frisser en opener, ook wegen mijn oogleden 's avonds niet meer zo erg als daarvoor. Pijn heb ik niet gehad! Ik zag er enkel even als een Chineesje uit (een kleine week geduurd). Ik was al patiënte bij Dr. Nelissen (botox) maar ben nu ongelooflijk tevreden met het resultaat van deze ooglidcorrectie. Dank jullie wel allemaal! Doe zo voort:-). Lieve groetjes, Carine.” 📞 Overtuigd? Maak vandaag nog je afspraak bij Global Care Clinic!

Mooie woorden

🤩 Zooo… blij met de lieve en hartverwarmende woorden van deze 4 tevreden patiënten die een borstvergrotingsoperatie bij Global Care Clinic hebben ondergaan. 💝 Hier doen we het natuurlijk voor. Patiënten helpen om zich zelfverzekerder en gelukkiger te voelen in hun eigen lichaam. 👉 Ben je na het lezen van deze 4 getuigenissen helemaal overtuigd om eindelijk ook voor die borstvergroting te gaan? Maak dan zeker een afspraak bij Global Care Clinic. Wij staan je met raad en daad bij doorheen heel het proces. ☺️ Lees je toch nog graag wat extra ervaringen van patiënten, klik dan verder.

Less is More in plastische chirurgie: natuurlijk is de nieuwe trend

In een tijdperk waarin plastische chirurgie geleidelijk evolueert van taboe naar een aanvaarde manier van zelfverbetering en zelfbeschikking, zien we ook een verschuiving in het schoonheidsideaal: van buitensporige ingrepen naar meer subtiele ingrepen in harmonie met de eigen natuurlijke schoonheid en persoonlijkheid. De term "less is more" weerspiegelt perfect deze nieuwe trend. Plastisch chirurg Dr. Marc Nelissen is een voorloper in deze beweging: “De kunst van plastische chirurgie is om de betere versie van jezelf te worden, niet een totaal andere persoon.”

Next Day Surgery in België: Snel, Efficiënt & Kostenbesparend voor Borstvergroting

Next Day Surgery in België biedt een veilige en snelle borstvergroting voor onze buitenlandse patiënten, met lagere kosten en kortere wachttijden. Plan uw consultatie vandaag en ontvang praktische tips voor een vlotte voorbereiding en reservering. Betrouwbaar advies van ervaren plastisch chirurg. Lees ook het dagboek van onze patiënt uit de UK.

Trends in Plastische Chirurgie voor Mannen: Brotox, Daddy Do-Over,…

In de wereld van vandaag wordt plastische chirurgie niet langer gezien als exclusief voor vrouwen. Mannen omarmen de mogelijkheden van cosmetische ingrepen om hun uiterlijk te verbeteren en het verouderingsproces te vertragen. Verken de opkomende trends in plastische chirurgie voor mannen, waaronder de populaire 'Daddy Do-Over' en de opmars van 'Brotox'. Lees meer over de procedures die mannen kiezen om jeugdige vitaliteit te behouden, en ontdek de ingrepen die gericht zijn op het herstellen van jeugdige vitaliteit bij mannen.

Borstvergroting: waarom kies je voor Global Care Clinic?

Ontdek de voordelen van een borstvergroting in de Global Care Clinic met onze 5 troeven! Bij ons ben je aan het juiste adres om zorgeloos je borstvergroting te laten uitvoeren. Wat jouw reden voor een borstcorrectie ook mag zijn, als je op zoek bent naar een betrouwbare en veilige kliniek die werkt met de hoogste professionele standaarden, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend consult. Plastisch chirurg Dr Nelissen is de geknipte persoon om je te adviseren en te begeleiden.

Ontdek jouw Nieuwe Borsten in 3D met Crisalix Simulatie

Visualiseer jouw droomborsten met onze innovatieve Crisalix 3D-simulatie tijdens een consult met Plastisch Chirurg Dr. Nelissen. Ontvang ons ervaren advies en bekijk de simulaties met onze premium borstimplantaten.

Ontdek de Top 5 Populairste Esthetische Behandelingen bij Dr. Marc Nelissen in Global Care Clinic!

Lees meer over de meest uitgevoerde esthetische ingrepen door plastisch chirurg Dr. Marc Nelissen in Global Care Clinic: 1. Borstvergroting - Borstlift; 2. Rimpelbehandeling (met Spierontspanner, Fillers-Skinboosters en/of Needling) 3. Ooglidcorrectie 4. Buikwandcorrectie 5. MiraDry Antizweetbehandeling. Welke behandeling staat op jouw lijstje van ‘goede voornemens’ voor 2024? Ons team staat al klaar 😍

Nieuwe review prothesewissel met borstlift

"Ik ben bij enkele P.C. op consultatie geweest, maar enkel bij dr. Nelissen voelde ik mij meteen in de juiste handen. Hij is heel direct en zegt hoe het moet gebeuren en dat kan een beetje overweldigend overkomen maar het was me meteen duidelijk dat de dokter weet waar hij mee bezig is en dat hij een echte perfectionist is, met fierheid in zijn job." "...Een groot verschil met andere dokters is dat je er meteen ook een hele hoop (gratis) nacontroles bijkrijgt en dus heel netjes wordt opgevolgd. Iedereen - van secretariaat tot OK - is heel vriendelijk, betrokken en erg begaan."

Live demo Hybrid Filler Injectable

Benieuwd naar de nieuwste techniek van Fillers, de Hybrid Filler? Kijk met ons mee naar de voorbereiding en de uitvoering ervan door Plastisch Chirurg Dr Nelissen 😍

PRIMEUR: “Hybride filler-techniek”, de super skin booster

Nieuw is de "hybride filler" waarbij een gepersonaliseerde cocktail van hyaluronzuur én collageenstimulerende filler in 1 spuit wordt geïnjecteerd. Voor oppervlakkige fijne rimpels, ook voor de hals.

MiraDry of Spierontspannende Injectie als anti-zweetbehandeling?

Er zijn 2 soorten behandelingen tegen overmatig of ongewenst zweten aan de oksels: injecties met spierontspanner en MiraDry. Lees hier verder wat het grote verschil is tussen beide behandelingen.

Minimaal Litteken Borstvergroting

"Minimaal Invasieve Borstvergroting" is een techniek waarbij o.a. een kleinere incisie (ongeveer de helft van de incisie bij de gewone borstvergroting) wordt gemaakt, waardoor u minimale tot geen littekens overhoudt. Lees verder wat de voordelen van deze techniek zijn en bekijk ook de evolutie van een litteken na een borstvergroting.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN EEN FILLER EN EEN SPIERONTSPANNER?

Zowel bij een filler als bij een spierontspanner wordt een stof geïnjecteerd onder de huid ("injectables") ter behandeling van rimpels. Bij een filler ("vuller") dient deze stof om iets op te vullen bv. de neus-lippenplooi, afhangende mondhoeken, lippen, neus,... Bij een spierontspannerinjectie dient de geïnjecteerde stof om bepaalde spieren (tijdelijk) te verzwakken bv. ter verzachting van de fronsrimpel tussen de ogen, of de kraaienpootjes,.... dus niet om iets op te vullen.

Testimonial natuurlijke borstvergroting

Twee zusjes getuigen over hun natuurlijke borstvergroting, 3 maanden geleden, met Ergonomix 225cc borstimplantaten. Zij vertellen alles over: hun ervaring in de Global Care Clinic, wat er voorafging aan hun operatie, de nazorg, of ze tevreden zijn over de gekozen maat, of het veel pijn deed, of ze spijt hebben, hoe de omgeving erop gereageerd heeft, ... ​

MEET THE TEAM

Degenen die elke dag klaar staan om de beste zorg aan te bieden, met de glimlach !

Neem een kijkje in ons operatiekwartier

📣 Wist je dat wij over 2 “top of the art” ingerichte operatiezalen met pre-anesthesieruimten, een ruime recovery voor 6 bedden en een ruime beddenlift beschikken? 💪💉 🔝 Wij streven naar de hoogste kwaliteit en veiligheid bij al onze operaties. Onze ultramoderne operatiezalen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de strengste normen en bieden een optimale omgeving voor een succesvolle ingreep. Kortom, iedere patiënt geniet bij ons van de beste zorg en het hoogste comfort 💜.

Online afspraak maken

📢 Goed nieuws! Vanaf nu kan je ook online een afspraak inboeken voor een consult bij Plastisch Chirurg Dr. Nelissen 💜. Neem snel een kijkje op onze website en plan vandaag nog je date met Dr. Nelissen 🥰😁. Ook voor behandeling met antirimpelinjecties (spierontspanner) blijft het mogelijk om uw afspraak online in te boeken. Wij staan uiteraard ook nog graag telefonisch ter beschikking. Aarzel dus niet ons even op te bellen indien u geen geschikte datum vindt of niet zo lang wil wachten (wij werken ook met reservelijsten).

DERMAPEN NEEDLING

Verbeter je algehele huidconditie met onze medische Dermapen needling 🤩 . Resultaten: 👉 Het stimuleert de huidvernieuwing en aanmaak van collageen, wat resulteert in een stevigere en strakkere huid. 👉 Natuurlijke rimpelopvulling van binnenuit. 👉 Het herstelt je vochtbalans. 👉 Je huidelasticiteit verbetert wat zorgt voor een lifting en versteviging van de huid. 👉 Het verkleint grove poriën. 👉 Het verzacht pigmentvlekken en couperose. 👉 Geeft je een frissere huid. Wil je stralen tijdens de eindejaarsfeesten ✨ ? Weet dan dat het over 3 maanden al december is 😉. Start dus vandaag nog je behandelingsplan en ervaar aan den lijve de voordelen van onze medische Dermapen needling 💜 .

EEN WEEK NA MIJN BORSTVERGROTING WAS IK AL AAN HET FEESTEN OP IBIZA

Jill De Greef over haar borstvergroting bij Dr Marc Nelissen: "Zes jaar heb ik getwijfeld. Ik hoorde altijd horrorverhalen én positieve verhalen. Maar ik had bijna niets van borsten en daarom ben ik overstag gegaan. Ik ging van een kleine B naar een volle C-cup. Ik wilde eigenlijk een iets grotere cup, maar mijn dokter zei me dat dit bij mij niet mooi zou zijn. Ik ben erg blij met mijn 225cc. Enkel de eerste week heb ik last gehad van pijnlijke borsten tijdens het slapen, maar daarna was ik al aan het feesten op Ibiza."

Tevreden patiënt: Borstlift Motiva Ergonomix ERSD 245cc

😍 In april onderging deze patiënte een borstlift met prothesen “Motiva Ergonomix ERSD 245cc” bij Dr. Nelissen. En zoals je ziet ging ze letterlijk en figuurlijk een stralende zomer tegemoet. Begin zelf ook aan je reis naar een beter zelfbeeld! 💪🏼💕 Contacteer Global Care Clinic.

Heb je veel pijn na een borstvergroting?

Dit was 1 van de vragen die onlangs gesteld werden in onze "Ask me anything". Klik verder voor het antwoord.

MIRADRY BEHANDELING GEFILMD (Deel 2: de behandeling)

Na het filmpje over de start van de miraDry-behandeling, zie je nu hoe het effectief uitgevoerd wordt door plastisch chirurg Dr. Marc Nelissen en zijn assistente 🤗

MiraDry behandeling gefilmd (Deel 1: de voorbereiding)

Benieuwd hoe een miraDry-behandeling (tegen overmatig zweten) bij ons in de Global Care Clinic van start gaat? Kijk met ons mee 🤩

VACATURE VERPLEEGKUNDIGE OPERATIEKAMER

Op zelfstandige basis (op donderdag).

Borstvergroting P-Babe

Wist je dat een borstvergroting bij Dr Nelissen minder dan 1 uur duurt en dat je daarna al snel pijnvrij 🤩 naar huis kan? Bij Global Care Clinic zorgen we ervoor dat je een persoonlijk consult krijgt om de beste opties te bespreken en de procedure veilig te laten verlopen. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen aan de reis naar een beter zelfbeeld! 💪🏼💕 Wat vind je trouwens van Esmeralda? 🤩 Dacht het al. Een mooie volle D-cup na een borstvergroting met 295cc uitgevoerd door plastisch chirurg Dr. Nelissen.

Een borstvergroting bij Global Care Clinic, altijd een goed idee 💜

En wel om volgende redenen: ✔️ Dr. Nelissen beschikt over meer dan 20 jaar ervaring met borstvergrotingen; ✔️ We bieden je voor, tijdens en na je operatie de hoogst mogelijk zorg en opvolging; ✔️ Global Care Clinic werkt enkel met veilige, natuurlijke ogende en voelende borstimplantaten van de allerhoogste kwaliteit; ✔️ Smalle insnijding, efficiënte procedure, snel herstel; ✔️ 95% van onze patiënten wordt pijnloos wakker; ✔️ De talrijke, positieve getuigenissen van onze patiënten die al het bovenstaande beamen. Ervaar het zelf en geef zo een boost aan je zelfvertrouwen. Mail ons vandaag nog en we nemen graag contact met je op.

Extra operatiedagen

Goed nieuws! Met het zomerverlof in aantocht voorzien we in juni extra operatiedagen bij Global Care Clinic. We willen nu eenmaal dat je fier en vol zelfvertrouwen de zomer tegemoet stapt 💜☀️✨ . Boek vandaag nog je gewenste behandeling zoals botox of fillers, of consultatiegesprek voor een borstvergroting, ooglidcorrectie, buikwandcorrectie,… zodat we de extra uren in onze operatiekamer optimaal kunnen benutten en zoveel mogelijk patiënten kunnen begeleiden naar een fantastische vakantieperiode.

Lokale verdoving of algemene narcose?

Wist je dat behandelingen zoals ooglidcorrectie, labiacorrectie, oorcorrectie,... meestal onder plaatselijke verdoving uitgevoerd worden? Zo kan je de behandeling zonder algehele narcose ondergaan. Hoe gaan we te werk? De lokale verdoving wordt op het geopereerde lichaamsdeel aangebracht en zorgt ervoor dat pijnsignalen niet naar het hoofd worden doorgestuurd. Hierdoor ervaar en voel je geen pijn tijdens de operatie. Meestal combineren we dit met sedatie. Dit kalmerend middel ontspant je en maakt je heerlijk slaperig, maar dus niet bewusteloos. Zowel ingrepen onder sedatie (lokale verdoving) als narcose worden bij ons in de operatiekamer uitgevoerd Wens je meer info over narcose, sedatie en lokale verdoving?

Hoe kies je de juiste plastisch chirurg?

🧐 Ontdek onze insider tips die je helpen in je zoektocht naar de perfecte plastisch chirurg. We zien het nog te vaak in onze praktijk. Je hebt beslist! Eindelijk, na veel wikken en wegen. Je gaat voor een bepaalde esthetische ingreep. Oei, maar nu. Wie is de beste persoon om deze behandeling uit te voeren 🤔 ? Geen gemakkelijke zoektocht en veel te vaak loopt het vervolgens mis. Je gaat voor de verkeerde persoon... Dit willen we bij Global Care Clinic graag voorkomen. Je hebt tenslotte maar 1 lichaam. Daarom hebben we een blog samengesteld met tips en vragen die je absoluut in acht moet nemen alvorens je de knoop doorhakt. Toch nog vragen? We staan je graag met raad en daad bij!

Ervaring delen is kennis vermenigvuldigen

Plastisch Chirurg Dr Nelissen is ook dit jaar aanwezig op het toonaangevende wereldcongres over esthetische en anti-aging geneeskunde in het zonnige Monaco.

OOGLIDCORRECTIE: NIEUWE VOOR EN NA FOTO'S

Een ooglidcorrectie is een cosmetische behandeling waarbij overtollige huid en vetweefsel van je oogleden verwijderd wordt en/of de wenkbrauwen worden gelift. Hierdoor krijgen je ogen weer een natuurlijke, frisse, open en uitgeslapen blik ✨ . Nog maar te zwijgen over de boost die je zelfvertrouwen krijgt 🤩 . Heb je last van hangende oogleden of wallen onder de ogen? Krijg je vaak de vraag of je moe of boos bent? Opteer dan voor deze veilige en effectieve ingreep en geef zo je ogen de aandacht die ze verdienen!

FLAIR: Sana (27) onderging een behandeling tegen overmatige transparatie

Sommige beautybehandelingen kunnen een verrassend grote impact hebben, het kan voor mensen zelfs life changing zijn. Zo onderging Sana (27) een behandeling tegen overmatige transpiratie bij Plastisch Chirurg Dr Nelissen in de Global Care Clinic.

Ben je niet zo blij met je neus? Is een neuscorrectie een langgekoesterde wens?

Weet dan dat we bij Global Care Clinic ‘de ultrasone neussculptuur techniek’ toepassen. Dit is een verbeterde procedure om de neus te corrigeren waarbij Dr. Nelissen gebruik maakt van het Piezo apparaat. Klik verder en lees over alle voordelen van een neuscorrectie met het Piezo apparaat. Ben je dus niet tevreden over je neustip, die in het oog springende bobbel of mag je neus gewoon wat kleiner zijn? Bel ons vandaag nog voor een afspraak.

Borstvergroting: nieuwe voor en na foto's

Klik hier om onze recent toegevoegde voor en na foto's van borstvergroting met prothesen te bekijken. Tijdens de consultatie laten we u nog meer voorbeelden zien en informeren we u uitgebreid over de voor u ideale cupmaat, prothesegrootte, vorm en profiel.

Buikwandcorrectie of liposuctie?

Januari is voor velen het moment om terug aan de figuur te werken. Maar wat als je ondanks diëten en trainen, toch niet verlost geraakt van de hardnekkige buikrolletjes ("Michelin bandjes")? Vaak wordt dan gedacht aan een liposuctie. Maar wist je dat een buikwandcorrectie een veel frappanter voor-en-na resultaat geeft? Wat is het verschil tussen een liposuctie en een buikwandcorrectie?

Doe de Collageen test en ontdek uw Collageen Beauty Profiel

Wat is de kwaliteit van uw huid? Wilt u uw collageen een boost geven om tekenen van veroudering te voorkomen of terug te draaien? Doe de test en kom te weten wat uw huid nodig heeft. Zo kan u uw behoeften duidelijker aangeven bij uw Plastisch Chirurg, die vervolgens uw persoonlijk anti-aging plan op maat van u maakt.

6 redenen om uw borstimplantaten te laten vervangen (prothesewissel)

Borstimplantaten hebben geen vervaldatum, maar ze gaan ook niet oneindig lang mee. Welke specifieke factoren zullen resulteren in de noodzaak van vervanging van borstimplantaten? Elk geval is anders, maar hier zijn zes van de meest populaire redenen waarom vrouwen besluiten om hun borstimplantaten te laten vervangen.

Eindejaarsperiode cadeautjestijd

Een cadeaubon 🎁 van Global Care Clinic, altijd een goed idee. Zeker nu de eindejaarsfeesten 🎄🍾 voor de deur staan. Wij bieden enkel producten, behandelingen en een dokter van topkwaliteit aan 💖💖💖. Scoren doe je dus altijd. Waar wacht je nog op? Contacteer ons voor verdere afspraken.

Reviews borstvergroting

"Een kliniek waar je niet zomaar een nummer bent, maar gezien wordt als een persoon 💜.” Dit is waar Global Care Clinic prat op gaat. We zijn dan ook zeer blij dat onze klanten dit ook zo ervaren. Dankjewel voor de lieve woorden. Klik verder voor nog meer patiëntenreviews.

Ken jij het verschil tussen een Plastisch Chirurg en een Esthetisch/Cosmetisch Arts?

Vorige week lazen we in sommige kranten dat er in de nieuwe reeks van The Sky is the Limit ook een “plastisch chirurg” aan het woord komt. Het blijkt hier echter niet om een plastisch chirurg te gaan maar om een cosmetisch arts. … Is dit dan niet hetzelfde?

Kraaienpootjes, fronsrimpels, voorhoofdsrimpels,...

Ben je ze liever kwijt dan rijk? Weet dan dat Dokter Nelissen gespecialiseerd is in het plaatsen van spierontspannende rimpelinjecties. Meer nog; het is onze meest uitgevoerde cosmetische behandeling. Waarom dit zo een succes is, leggen we graag aan je uit.

VRAAG 7: WELKE MAAT PROTHESE PAST BIJ MIJN LICHAAM?

Vaak krijgen we de vraag of opmerking: "ik zou graag (zoveel) cc willen" of "ik wil graag zoveel van BH-maat". Lees hier verder op welke manier wij u helpen om de maat van uw prothesen te kiezen.

FAQ LASERONTHARING

Het laserseizoen is weer gestart! Lees hier de meest gestelde vragen over laserontharing.

VRAAG 6: IN WELKE GEVALLEN WORDT EEN BORSTVERGROTING GEDAAN?

Wij onderscheiden verschillende typen van patiënten die komen voor een borstvergroting. Lees er hier alles over.

VRAAG 5: WAAR WORDEN DE PROTHESEN GEPLAATST? VOOR OF ACHTER DE SPIER?

Vaak aanleiding tot discussie onder (toekomstige) patiënten is of hun implantaat “voor of achter de spier” werd/wordt geplaatst. Lees er hier alles over...

VRAAG 4: KAN IK NOG BORSTVOEDING GEVEN NA EEN BORSTVERGROTING?

Ja, dit kan nog steeds. Bij een standaard borstvergroting worden het melkklierweefsel en de melkkanaaltjes niet aangetast zodat de mogelijkheid om borstvoeding te geven niet verminderd wordt. Lees hier de andere meest gestelde vragen over borstvergroting.

VRAAG 3: HOE ZIET HET LITTEKEN ERUIT NA EEN BORSTVERGROTING?

Bij een borstvergroting zal dit litteken meestal in de borstplooi (onderkant van de borst) zitten. Hierdoor is het sowieso al minder zichtbaar. Het litteken geneest in de meeste gevallen probleemloos.

VRAAG 3: HOE ZIET HET LITTEKEN ER UIT NA EEN BORSTVERGROTING?

Bij een borstvergroting zal het litteken meestal in de borstplooi (onderkant van de borst) zitten. Hierdoor zal het litteken sowieso al minder zichtbaar zijn. Het litteken geneest in de meeste gevallen probleemloos.

VRAAG 2: HEB IK OOK EEN BORSTLIFT NODIG?

Borstlift en/of Borstvergroting? Een vaak gestelde vraag die we krijgen van patiënten die een borstvergroting willen, is of ze ook een borstlift nodig hebben. Voor sommige patiënten stellen we zelf een borstlift voor om een mooi resultaat te bereiken.

VRAAG 1: GAAN MIJN BORSTEN ER WEL NATUURLIJK UIT ZIEN EN VOELEN?

Gaat iedereen merken dat ik een borstvergroting heb laten doen? Gaan mijn borsten er onnatuurlijk ('fake') uit zien? Gaat de prothese zichtbaar zijn als ik lig? Ga ik de prothese voelen zitten? Voelt het implantaat hard aan?

De meest gestelde vragen over borstvergroting

Reeds meer dan 20 jaar begeleiden en adviseren wij vrouwen in hun besluit om een borstvergroting te laten doen. Tijdens onze borstvergroting consultaties komen vaak dezelfde vragen terug. Daarom hebben we de meest gestelde vragen over borstvergroting voor jou op deze pagina gebundeld.

MiraDry Anti-zweet behandeling

Wil je je favoriete zijden bloes weer zorgeloos dragen? Bezorgd over grote zweetvlekken? miraDry is de enige permanente oplossing tegen overmatig zweten en geur onder de oksel.

Kliniekervaring

Recente kliniekervaringen van patiënten

PRIMEUR NIEUW SOORT BORSTPROTHESE

Wij zijn verheugd dat we binnenkort het nieuwste type van ergonomische borstprothese kunnen aanbieden! Het toppunt van natuurlijk aanvoelende implantaten.

MiraDry => klaar voor de zomer!

De zomer is in het land! Staat de zomer voor jou ook gelijk aan overmatig zweten? Je bent niet alleen. Heel wat Belgen lijden aan hyperhidrosis of overmatig zweten. Wist je dat hiervoor een behandeling bestaat?

ERVARINGEN BORSTVERGROTING

Lees en kijk hier waarom vlogsters Talisa Loup en Anastasya Chernook, P Magazine Babe Esmeralda Alvarez Leyva en andere patiënten kozen voor een borstvergroting in de Global Care Clinic.

Wist je dit al over … antirimpelinjecties? …

... antirimpelinjecties gebeuren met een natuurlijk eiwit dat het meest onderzochte medicijn ter wereld is, … U al een antirimpelinjectie-behandeling kunt ondergaan voor €120? … Dr Nelissen een speciale ‘koelingsstick’ gebruikt om de zone met koude te ‘verdoven’ zodat u het prikje minder voelt?

Ultrasone Neuscorrectie

Plastisch chirurg Dr. Nelissen past de ultrasone neussculptuur techniek toe. Dit is een verbeterde procedure om de neus te corrigeren met het Piezo apparaat. Dit apparaat is een vooruitgang op de conventionele instrumenten.

Wist je dit al over ... Fillers?

… Fillers worden gebruikt om het volume in de huid op te vullen en daardoor rimpels, plooien en gezichtscontouren op een natuurlijke manier te verbeteren? … De injectie met een ultradun naaldje gebeurt, en hier ook verdoving bij zit?

Fabels over Spierontspannende injectie

Iedereen heeft een eigen mening over spierontspannende injecties en andere anti-rimpelbehandelingen. Omdat wij hierover ook regelmatig foute vooroordelen horen, hebben wij besloten er een nieuwsbrief aan te wijden. Hier leest u over de 3 meest gehoorde fabels over spierontspannende injecties.

Weetjes en veelgestelde vragen van een miraDry behandeling

De miraDry is hoofdzakelijk bedoeld voor patiënten die overmatig zweten. Daarnaast kan deze behandeling ook toegepast worden bij mensen die graag meer comfort in het dagelijkse leven wensen zoals o.a. geen gebruik meer moeten maken van deodorants of geen zweetgeur meer na een drukke werkdag.

Natuurlijke resultaten na borstvergroting

Onze kliniek staat vooral bekend voor mooie 'natuurlijke' resultaten. Met de juiste bh of bikini kun je altijd een ander gewenst effect krijgen, zoals een meer uitgesproken decolleté of meer ronding bovenaan.

Interview Sterck magazine

Lees hier het artikel van Sterck magazine, met een interview afgenomen bij plastisch chirurg Dr. Marc Nelissen, over de tendensen in de plastische chirurgie.

Profhilo - de natuurlijke anti-aging

Verstevig en verjong jouw huid op een natuurlijke manier met Profhilo.

Influencer Talisa Loup over haar borstvergroting

De liefste influencer Talisa Loup (@talisalo) is vorige week in de Global Care Clinic op controle gekomen voor haar borstvergroting van 5 jaar geleden. Alles was perfect in orde en zelf was patiënte nog steeds ontzettend tevreden.

Waarom mogen enkel erkende artsen inspuitingen uitvoeren?

Sinds 2013 mogen in België enkel bepaalde artsen (plastisch chirurgen, dermatologen en andere artsen die hiervoor een bijkomende opleiding hebben gevolgd) botox en rimpelvullers (fillers) inspuiten. Schoonheidsspecialisten zijn daartoe niet bevoegd omdat het een medische handeling betreft.

4th world symposium on Ergonomic Implants

Plastisch chirurg Dr. Nelissen was afgelopen weekend opnieuw uitgenodigd op het "4de Wereldsymposium van Ergonomische borstprothesen" in Italië.

Dr Nelissen geeft training over anti-rimpel injectie-technieken
Dr Nelissen geeft training over anti-rimpel injectie-technieken

Afgelopen weekend deelde plastisch chirurg Dr. Marc Nelissen zijn jarenlange kennis over injectie-technieken opnieuw met collega-plastisch chirurgen en dermatologen. Dit gebeurde a.d.h.v. live-inspuitingen op de "7th Clinical Facial Aesthetic Course for Anatomy and Injections" in Amsterdam bij Dr. Ali Pirayesh (Amsterdam Plastic Surgery).

Mijn ervaring met de MiraDry behandeling tegen ongewenst zweten

Lees hier het verhaal van enkele patiënten die eerder dit jaar een MiraDry behandeling ondergingen

Wist je dit al over ... Borstvergroting?

…Borstvergroting is één van de meest gevraagde en uitgevoerde esthetische operaties in de Global Care Clinic. … De prijzen voor borstvergroting in België liggen aanmerkelijk lager in vergelijking met de omringende landen (Nederland, Duitsland, Engeland,…). In de Global Care Clinic (plastisch chirurg Dr. Nelissen) is een borstvergroting reeds mogelijk vanaf € 2.595​. … De Global Care Clinic kent geen wachtlijsten.

Dr Nelissen geeft voordracht over borstvergrotingen
Dr Nelissen geeft voordracht over borstvergrotingen

Afgelopen weekend was Dr. Nelissen aanwezig op het AMEC congres in Monaco. Hij was hier uitgenodigd om - naast Dr. Per Heden van 'Akademikliniken' en Dr. Stan Constantin van 'S Clinic' - te spreken over zijn uitgebreide ervaring met borstvergrotingen (meer dan 1000 ergonomix borstprothesen).

Needling: meer effect dan ‘vampire lift’

Needling veroorzaakt kleine microscopische bloedingen direct onder het huidoppervlak (epidermis). Dit veroorzaakt een keten van reacties waarbij verschillende groeifactoren worden vrijgegeven die de productie van collageen, elastine, groeifactoren en andere substanties in gang zetten (neo-collagenese). Door de aanmaak van collageen en elastine wordt de huid verstevigd en gerevitaliseerd.

MISS BELGIË Alizée Poulicek tevreden over Needling-behandeling

Alizée Poulicek (Miss België 2008) onderging een needling-behandeling in de Global Care Clinic en was hier erg tevreden over! Zo vertelt ze in de laatste editie van Puissance

Pijnloze rimpelinjecties met de TEOSYAL PEN

Nieuw in de Global Care Clinic: de TEOSYAL PEN voor elektronisch gestuurde injecties met Fillers