๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰ Wil je op de hoogte blijven van ons Nieuws en Speciale Acties? U vindt ons ook terug op FACEBOOK en INSTAGRAM. ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ

Kliniekervaring

Recente kliniekervaringen van patiënten

We're hiring!

Secretaresse / consulente, deeltijdse betrekking vanaf 1 september 2022

PRIMEUR NIEUW SOORT BORSTPROTHESE

Wij zijn verheugd dat we binnenkort het nieuwste type van ergonomische borstprothese kunnen aanbieden! Het toppunt van natuurlijk aanvoelende implantaten.

MiraDry => klaar voor de zomer!

De zomer is in het land! Staat de zomer voor jou ook gelijk aan overmatig zweten? Je bent niet alleen. Heel wat Belgen lijden aan hyperhidrosis of overmatig zweten. Wist je dat hiervoor een behandeling bestaat?

3D-borstsimulatie

Altijd al willen weten hoe je borsten er een paar cups groter zouden uitzien? In de Global Care Clinic kan je terecht voor een 3D simulatie borstvergroting met bijhorende consultatie.

Artikel Sterck magazine

Lees hier het artikel van Sterck magazine, afgenomen bij plastisch chirurg Dr. Marc Nelissen

Herfst: ideale seizoen voor needling

Needling is een revolutionaire methode ter stimulatie van de aanmaak van collageen en elastine (bindweefsel) en verbetering van de huiddikte, ook gekend als Collageen Inductie Therapie (C.I.T.).

Weetjes en veelgestelde vragen van een miraDry behandeling

De miraDry is hoofdzakelijk bedoeld voor patiënten die overmatig zweten. Daarnaast kan deze behandeling ook toegepast worden bij mensen die graag meer comfort in het dagelijkse leven wensen zoals o.a. geen gebruik meer moeten maken van deodorants of geen zweetgeur meer na een drukke werkdag.