maak hier uw online afspraak 

- voorlopig enkel mogelijk voor antirimpelinjectie -

 

CONTACT FORMULIER

*
*
*
*
Privacy
*

Info Wachttijden 

De wachttijd voor een eerste consultatie bedraagt doorgaans 2 weken. De meeste behandelingen kunnen binnen de 2 à 6 weken volgend op de consultatie. Voor lange afstandspatiënten wordt de mogelijkheid geboden om de operatie in te boeken op de dag na de consultatie (Next Day Surgery). Lees hier verdere informatie over Next Day Surgery

LIGGING GLOBAL CARE CLINIC ZOLDER

De Global Care Clinic is gelegen naast het Circuit van Zolder (Belgisch Limburg), in het drielandengebied “België – Duitsland – Nederland”, vlakbij de snelwegen E314 (Leuven-Heerlen-Aken) en E313 (Antwerpen-Luik) en de grens met Nederland en Duitsland.

Op minder dan een uur rijden van Brussel, Antwerpen, Düsseldorf, Keulen en Maastricht, kijkt de Global Care Clinic er naar uit om u als patiënt te verwelkomen.

Luchthavens in de buurt 

  • Maastricht Aachen Airport (Nederland): 45km
  • Eindhoven Airport (Nederland): 61km
  • Brussels Airport (België): 70 km
  • Düsseldorf (Duitsland): 132km
  • Schiphol (Nederland): 190km  

Limousine service

De Global Care Clinic biedt u een budgetvriendelijk limousinevervoer aan (extra kost). Deze transportservice is 24/7 beschikbaar en vervoert u geprivatiseerd vanaf de afgesproken plaats naar de Global Care Clinic en terug. Klik hier voor verdere informatie.

HotelS 

Indien u wenst te overnachten in de buurt, kunnen wij u enkele hotels adviseren.