Antirimpelinjectie
Antirimpelinjectie
De meest uitgevoerde cosmetische behandeling zijn antirimpelinjecties om een natuurlijk frisse en jeugdige uitstraling te krijgen of te houden.
Details »
Filler
Filler
Fillers worden gebruikt om volume in de huid op te vullen, en daardoor rimpels, plooien en gezichtscontouren op een natuurlijke manier te verbeteren.
Details »
Needling
Needling
Medical Needling met de Dermapen is een revolutionaire methode ter stimulatie van de aanmaak van collageen en elastine (bindweefsel) en verbetering van de huiddikte, ook gekend als Collageen Inductie Therapie (C.I.T.).
Details »
LED therapie
LED therapie
LED therapie is een niet-invasieve en veilige techniek waar d.m.v. verschillende soorten kleuren licht gewerkt wordt aan huidverjonging en huidverbetering.
Details »
Peeling
Peeling
Afhangende van de toestand van uw huid en de resultaten die u beoogt, zal de plastisch chirurg u helpen een peeling te kiezen. De Medische Peelings mogen enkel uitgevoerd worden door een plastisch chirurg. Wij bieden een volledig gamma van peelings, opgesplitst naarmate hun dieptewerking.
Details »
Anti-Aging plan
Anti-Aging plan
Welke anti-age behandeling past bij u? In de Global Care Clinic kan u terecht voor een compleet assortiment van chirurgische, invasieve behandelingen en niet-chirurgische behandelingen. “Look good, Feel better” met Spierontspannende injecties, Peeling, Needling, Fillers, Lipofilling,…
Details »
Lipofilling
Lipofilling
Een revolutionaire techniek waarbij lichaamseigen vet wordt gebruikt als natuurlijke Filler om volume in de huid op te vullen, en daardoor rimpels, plooien en gezichtscontouren op een natuurlijke manier te verbeteren.
Details »
Ooglidcorrectie
Ooglidcorrectie
Een ooglidcorrectie is de aanbevolen behandeling tegen hangende oogleden en vetophopingen zodat u terug een “open uitgeslapen blik” krijgt.
Details »
Facelift
Facelift
Een facelift is de behandeling voor het verminderen van rimpels en vouwen, en verbeteren van een vermoeid ogend uiterlijk.
Details »
Draadlift
Draadlift
Een draadlift is een lifting met een onmiddellijk effect die de contouren van uw gelaat en hals verbetert zonder snijden en onder plaatselijke verdoving. Het is een minimaal invasieve, chirurgische techniek
Details »
Producten
Producten
Verdere info over de cosmeceuticals die u bij ons kan kopen
Details »
Nieuws
Nieuws
Lees hier het laatste nieuws over Anti Aging
Details »