NIEUWS ARCHIEF

Vol vertrouwen de zomer tegemoet met MiraDry

Herken je jezelf hierin? Je kijkt uit naar de zomer maar helaas gaat dit voor jou gepaard met overmatig transpireren, zweetplekken en de nodige geurhinder 😓 . Kortweg, stress! Weet dan dat je niet de enige bent. 1 op 10 personen heeft hier last van. Gelukkig bestaat er ook een oplossing: ‘MiraDry’ 🎉 . Deze behandeling is de enige, permanente, niet-chirurgische oplossing voor overmatig zweten en geur onder de oksel. Bovendien pijnloos. Interesse? DM, mail, bel,... voor een afspraak bij Global Care Clinic en ga vol zelfvertrouwen de zomer tegemoet.

6 weetjes over ooglidcorrectie

6 zaken die je zeker wilt weten als je een ooglidcorrectie overweegt. Lees onze volledige blog.

Herfst: ideale seizoen voor needling

Needling is een revolutionaire methode ter stimulatie van de aanmaak van collageen en elastine (bindweefsel) en verbetering van de huiddikte, ook gekend als Collageen Inductie Therapie (C.I.T.).

Virtuele 3D-simulator tijdens uw intake-gesprek voor een borstvergroting.

Wil je graag je borstvergroting al zien “voor” de operatie? Dat kan! De Global Care Clinic beschikt over een postprocedure simulatie technologie door de integratie van een virtuele 3D simulator! Hierdoor kun je jezelf in 3D zien in jouw gewenste cupmaat met jouw gewenste prothesen.

Wallen? Donkere kringen? Teoxane Eyes helpt!

Dé oogcrème tegen wallen en donkere kringen. De huid rondom de ogen wordt opnieuw geactiveerd en het gelaat krijgt weer een frisse, jeugdige uitstraling.

ACTILIFT anti-aging crème

Actilift is een anti-aging- en hydraterende verzorgingscrème voor de vermoeide, slappere, losse en atonische huid in gezicht, hals en decolleté. Actilift bevat DMAE* en is geschikt voor alle huidtypes, ook voor de gevoelige huid die lijdt aan volumeverlies en beschadiging door de zon.

miraDry review in Flair

Een redactrice van de Flair heeft voor het Flair Beauty testteam de miraDry-behandeling tegen zweten en geurtjes uitgetest en beoordeelde deze met maar liefst 9/10!

Minerale make-up Jane Iredale

Laat je natuurlijke schoonheid stralen dankzij de gezonde minerale make-up van jane iredale. jane iredale producten zijn bijzonder dankzij hun samenstelling. Minerale ingrediënten van de hoogste kwaliteit die tegelijk je huid verzorgen én beschermen. Je krijgt de mooiste resultaten dankzij de meest pure ingrediënten. De make-up is makkelijk aan te brengen, geeft een mooie dekking en heeft fijne texturen zodat jij elke dag weer straalt!

Wat weten jullie over LED-therapie?

LED-therapie stimuleert de aanmaak van collageen en elastine (bindweefsel), waarbij de huid zich 150 tot 200% sneller gaat hernieuwen. LED-therapie beschadigt het weefsel niet en is geschikt voor elk huidtype. Ideaal voor een grauwe-, acné, of rokershuid.

Belgian Society for Private Clinics (BSPC)

Wist je dat de Global Care Clinic al sinds 2012 lid is van de BSPC en dit keurmerk afgelopen week voor de 4e keer op een rij vergaard heeft? De Belgian Society for Private Clinics staat voor een keurmerk, een garantie dat de aangesloten privékliniek over de vereiste kwaliteiten bezit die nodig zijn in deze moderne samenleving. Zo weet u dat wij als privékliniek aan de hoge eisen voldoen die men verwacht: kwaliteit, veiligheid en infrastructuur.

Congres Dubai

Van 17-19 november jl. was plastisch chirurg Dr. Nelissen in Dubai aanwezig op het ‘3rd Emirates Plastic Surgery Congress & 6th ISPRES 2017 Congress’.

Verschil algemeen ziekenhuis en privé ziekenhuis

Wist-je-datjes ... het verschil tussen een algemeen ziekenhuis en een privékliniek zoals de Global Care Clinic.

De perfecte proporties van de borst

Wist je dat? … plastisch chirurg Dr. Nelissen een wetenschappelijke studie schreef over de zogenaamde perfecte proporties van een borst? … tijdens elk borstenconsult verschillende (pas)prothesen op de eigen borst worden gepast totdat we jouw juiste maat gevonden hebben?

Global Care Clinic in FLASH-magazine

Lees hier het artikel over Global Care Clinic en de MiraDry anti-zweetbehandeling in FLASH-magazine

YES: keurmerk “Belgian Society for Private Clinics” voor de Global Care Clinic opnieuw probleemloos verlengd!
YES: keurmerk “Belgian Society for Private Clinics” voor de Global Care Clinic opnieuw probleemloos verlengd!

Het keurmerk “BSPC” voor de Global Care Clinic is afgelopen week voor de 3e keer op een rij – zonder één aanmerking – verlengd na een 5u durende KIWA-inspectie. Hierdoor behoort onze kliniek tot de 7 privéklinieken in België die dit keurmerk vergaard hebben. Hier zijn wij ongelooflijk fier op!

Strengere eisen voor schoonheidsoperaties

Global Care Clinic verwelkomt het nieuwe wettelijke kader voor esthetische chirurgie. In juni 2012 werd een wetsvoorstel aangekondigd dat een strenger kader creëert voor esthetische ingrepen.