Een redactrice van de Flair heeft de miraDry-behandeling tegen zweten en geurtjes uitgetest en beoordeelde deze met maar liefst 9/10!
"Het resultaat mag er zijn: vanaf dag één na de behandeling voel ik al dat mijn oksels kurkdroog zijn en dat ook de hele dag blijven. Het voelt alsof ze in brand staan (als gevolg van de behandeling), maar ik zweet niet. De weken nadien besef ik pas hoe groot het verschil is en hoeveel ik eigenlijk toch zweette. Eén behandeling blijkt dus zeker voldoende voor mij en daar ben ik stiekem wel opgelucht over.

De geur verdwijnt echt. Ik zag mezelf niet als een hevige zweter, maar een strak bloesje moest na een dag dragen toch meestal de wasmand in. Nu ondervind ik dat ik hetzelfde bloesje met gemak 3 tot 4 dagen kan dragen en dan nog ruik ik niets onder de oksels.

De behandeling zelf doet – normaal gezien – geen pijn. Je wordt verdoofd (de prikjes voel je, maar vallen echt mee) en vervolgens voel je niets meer. Ik voelde het op sommige plaatsen wel goed, maar dat is omdat plaatselijke verdovingen bij mij soms niet goed werken.

Het is veilig. Van alle zweetklieren over je volledige lichaam zit slechts 1 tot 2% onder je oksels. Dat je ter compensatie op andere plaatsen harder zou zweten, is dus niet waar."

 Wil je graag wat meer informatie over de miraDry in de Global Care Clinic Belgium? Ga dan naar https://www.globalcareclinic.com/lichaam/ongewenst-zweten of bel naar 011 21 44 44 voor een vrijblijvende afspraak.

Haar volledig (en eerlijk!) verslag vind je hier.