3rd Emirates Plastic Surgery Congress & 6th ISPRES 2017 Congress

Van 17-19 november 2017 was plastisch chirurg Dr. Nelissen in Dubai aanwezig op het ‘3rd Emirates Plastic Surgery Congress & 6th ISPRES 2017 Congress’.

Het centraal thema was “Fat Grafting” (dus het opvullen met lichaamseigen vet) en de vele toepassingsgebieden van het overbrengen van vet als opvulling van de borsten, rimpels in het gelaat,…”.

To be continued in de Global Care Clinic... ;-)

 

WAT IS EEN LIPOFILLING BEHANDELING?

Een revolutionaire techniek waarbij lichaamseigen vet wordt gebruikt als natuurlijke filler om volume in de huid op te vullen, en daardoor rimpels, plooien en gezichtscontouren op een natuurlijke manier te verbeteren. Lipofilling herstelt de jeugdige, frisse uitstraling en veerkracht van de huid.

Grafting” betekent het overbrengen van lichaamsweefsel (in dit geval: vet) van buik, billen of benen naar andere lichaamszones.

VOOR WELKE ZONES KAN LIPOFILLING WORDEN GEBRUIKT?

Lipofilling kan worden gebruikt voor het verjongen en verbeteren van het gezicht met inbegrip van de kin, neus, nek, kaaklijn, liplijnen, marionetlijnen, voorhoofd, bovenste oogleden, lippen maar ook voor borsten, billen,… Fat grafting wordt ook gebruikt als aanvullende procedure voor een facelift, wenkbrauwlift, ooglidcorrectie, neuscorrectie, voorhoofdslift en borstvergroting.  

IS HET VEILIG? WAT ZIJN DE VOORDELEN?

Getransplanteerd vet dat afkomstig is van de patiënt zelf geeft geen risico van allergische reactie of afwijzing. Andere voordelen zijn de korte downtime en meestal langdurige resultaten.