Heeft u nog vragen?

Wenst u te bespreken of deze behandeling iets voor u kan zijn

Maak dan snel uw vrijblijvende afspraak voor een consultatie in onze kliniek. 

+32 11 21 44 44

info@globalcareclinic.com

ONLINE AFSPRAAK of CONTACTFORMULIER

 

reviews

Klik hier voor de GOOGLE SCORE van Global Care Clinic en Plastisch Chirurg Dr Nelissen op basis van onafhankelijke patiënten ervaringen.

GOOGLE REVIEWS

LAATSTE NIEUWS OVER MEDISCHE NEEDLING

DERMAPEN NEEDLING

Verbeter je algehele huidconditie met onze medische Dermapen needling 🤩 . Bij deze behandeling wordt je huid met minuscule naaldjes doorprikt waardoor gaatjes in de bovenste huidlaag ontstaan. Door het gebruik van een verdovende crème is dit trouwens volledig pijnloos. Je lichaam beschouwt deze wondjes als huidbeschadiging met als gevolg dat het natuurlijke herstelmechanisme van je huid in werking treedt. Dit brengt op haar beurt volgende belangrijke voordelen met zich mee: 👉 Het stimuleert de huidvernieuwing en aanmaak van collageen, wat resulteert in een stevigere en strakkere huid. 👉 Natuurlijke rimpelopvulling van binnenuit. 👉 Het herstelt je vochtbalans. 👉 Je huidelasticiteit verbetert wat zorgt voor een lifting en versteviging van de huid. 👉 Het verkleint grove poriën. 👉 Het verzacht pigmentvlekken en couperose. 👉 Geeft je een frissere huid. Wil je stralen tijdens de eindejaarsfeesten ✨ ? Weet dan dat het over 3 maanden al december is 😉. Start dus vandaag nog je behandelingsplan en ervaar aan den lijve de voordelen van onze medische Dermapen needling 💜 .

Hoe kies je de juiste plastisch chirurg?

🧐 Ontdek onze insider tips die je helpen in je zoektocht naar de perfecte plastisch chirurg. We zien het nog te vaak in onze praktijk. Je hebt beslist! Eindelijk, na veel wikken en wegen. Je gaat voor een bepaalde esthetische ingreep. Oei, maar nu. Wie is de beste persoon om deze behandeling uit te voeren 🤔 ? Geen gemakkelijke zoektocht en veel te vaak loopt het vervolgens mis. Je gaat voor de verkeerde persoon... Dit willen we bij Global Care Clinic graag voorkomen. Je hebt tenslotte maar 1 lichaam. Daarom hebben we een blog samengesteld met tips en vragen die je absoluut in acht moet nemen alvorens je de knoop doorhakt. Toch nog vragen? We staan je graag met raad en daad bij!

Ken jij het verschil tussen een Plastisch Chirurg en een Esthetisch/Cosmetisch Arts?

Vorige week lazen we in sommige kranten dat er in de nieuwe reeks van The Sky is the Limit ook een “plastisch chirurg” aan het woord komt. Het blijkt hier echter niet om een plastisch chirurg te gaan maar om een cosmetisch arts. … Is dit dan niet hetzelfde?

Top 5 uitgevoerde behandelingen

Lees hier over de top 5 meest uitgevoerde operaties in de Global Care Clinic, uitgevoerd door plastisch chirurg Dr. Marc Nelissen

Needling: meer effect dan ‘vampire lift’

Needling veroorzaakt kleine microscopische bloedingen direct onder het huidoppervlak (epidermis). Dit veroorzaakt een keten van reacties waarbij verschillende groeifactoren worden vrijgegeven die de productie van collageen, elastine, groeifactoren en andere substanties in gang zetten (neo-collagenese). Door de aanmaak van collageen en elastine wordt de huid verstevigd en gerevitaliseerd.

MISS BELGIË Alizée Poulicek tevreden over Needling-behandeling

Alizée Poulicek (Miss België 2008) onderging een needling-behandeling in de Global Care Clinic en was hier erg tevreden over! Zo vertelt ze in de laatste editie van Puissance