Contact

Contactgegevens

Ligging

Korter bij dan u denkt…

De Global Care Clinic is gelegen naast het Circuit van Zolder (Belgisch Limburg), in het drielandengebied “België – Duitsland – Nederland”, vlakbij de snelwegen E314 (Leuven-Heerlen-Aken) en E313 (Antwerpen-Luik) en de grens met Nederland en Duitsland.

Op minder dan een uur rijden van Brussel, Antwerpen, Düsseldorf, Keulen en Maastricht, kijkt de Global Care Clinic er naar uit om u als patiënt te verwelkomen.

Enkele afstanden:
  • Duitsland: Aachen: 72 km / Düsseldorf: 132 km / Keulen: 140 km
  • Nederland: Eindhoven: 61 km/ Breda: 122 km / Amsterdam: 184 km
  • België: Antwerpen: 77 km / Brussel: 70 km
 Luchthavens in de buurt:
Limousine service

De Global Care Clinic biedt u een zeer budgetvriendelijk limousinevervoer aan, voor zowel het vervoer van en naar uw thuis als naar luchthavens/stations in binnen- en buitenland.

Indicatieprijzen enkele rit (excl. 6% BTW): Brussels Airport (€75), Hasselt Station (€35), Schiphol Airport (€195), Station Antwerpen Centraal (€100).

Deze transportservice is 24/7 beschikbaar en vervoert u geprivatiseerd vanaf de afgesproken plaats naar de Global Care Clinic en terug.
Klik hier of bel naar 0032 11 71 76 10 voor een prijsofferte (voor eigen rekening) of om een reservering te maken.

Parking

Bij aankomst per auto moet u niet zoeken naar parkeerplaats. Er is steeds voldoende gratis parkeergelegenheid op het domein zelf.

Hotel

Indien u wenst te overnachten in de buurt, kunnen wij u enkele hotels adviseren.

Kortbij…

Combineer uw bezoek aan de Global Care Clinic met een vakantie of weekendje en ontdek de prachtige natuur, historische steden, pittoreske dorpjes en verfijnde gastronomie in de omgeving.

Contactformulier

(*) Verplicht in te vullen!

Uw naam: (*)

Uw email-adres: (*)

Uw bericht: (*)

Neem onderstaande tekens over ter verificatie:

captcha

Info Wachttijden

Korte wachttijden

De wachttijd voor een eerste consultatie bedraagt doorgaans 2 weken. Het eerste consult bij de plastisch chirurg kost € 40. Indien nodig mag u meerdere keren op consultatie komen voorafgaand aan uw ingreep teneinde al uw twijfels, vragen en verwachtingen te bespreken. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht. De meeste behandelingen kunnen binnen de 2 à 6 weken volgend op de consultatie.

Next Day Surgery

Voor lange afstandspatiënten wordt de mogelijkheid geboden om de operatie in te boeken op de dag na de consultatie (Next Day Surgery).

Voor de veiligheid van de patiënt, is Next Day Surgery slechts mogelijk voor bepaalde behandelingen, waaronder borstvergrotingen.

Next Day Surgery biedt veel voordelen aan de patiënten zoals de lagere kosten (geen extra reiskosten), minimale wachttijd en minder tijd weg van werk en familie.

Beoordelingen / Patiëntenervaringen

Consultatieruimte en/of OK te huur

u nog op zoek naar een consultatieruimte en/of OK-ruimte?

Voor verdere informatie kan u vrijblijvend contact opnemen via Sabine@globalcareclinic.com.