Weetjes van een miraDry behandeling:

Pas na 3 maanden merkt u het definitieve resultaat, ook dan kan pas een tweede behandeling uitgevoerd worden vermits dan de weefsels pas terug volledig hersteld en in oorspronkelijke staat zijn.

Het is heel normaal dat er terug een vocht opstoot is enkel dagen na de behandeling. Er zit altijd nog wat zweetproductie klaar dat blijft vast zitten door de zwelling van de behandeling. Wanneer de zwelling na enkele dagen afneemt kan dat vocht pas vrij komen.

De kans bestaat dat er een heel tijdje na de behandeling nog een trekkerig gevoel is aan de oksels. Dit is dan ook volledig normaal en verdwijnt vanzelf. Het is aangeraden de armen veel te bewegen.


Veel gestelde vragen over miraDry Fresh :

Wat zijn de bijwerkingen na een miraDry behandeling?
Lokaal kunnen er onder de oksels gevoelige en opgezwollen plekken voorkomen, deze verdwijnen geleidelijk aan na enkele weken. Ook is het mogelijk dat er plaatselijke wat blauwe plekken te zien zijn, ook deze verdwijnen na enkele dagen tot weken.

Zweet ik meer op andere plaatsen na de miraDry behandeling ?

Het lichaam bevat ongeveer 4 miljoen zweetklieren waarvan 2% zich onder de oksels bevinden. De verwijdering van deze 2% heeft geen gevolg op de afkoeling van het lichaam door onze zweetklieren.

Is de miraDry wel geschikt voor mij?
De miraDry is hoofdzakelijk bedoeld voor patiënten die overmatig zweten. Daarnaast kan deze behandeling ook toegepast worden bij mensen die graag meer comfort in het dagelijkse leven wensen zoals o.a. geen gebruik meer moeten maken van deodorants of geen zweetgeur meer na een drukke werkdag. De miraDry geeft een algemeen comfort in het dagelijkse leven.

Heeft u nog vragen hierover? Of wenst u te bespreken of deze behandeling iets voor u kan zijn?

Maak dan snel uw vrijblijvende afspraak voor een consultatie in onze kliniek.

☎ Telefoon: + 32 11 21 44 44
📬 Email: info@globalcareclinic.com  
🌍 Website: www.globalcareclinic.com