Top 5 meest uitgevoerde behandelingen in de Global Care Clinic:

1. Borstvergroting

Een borstvergroting is de meest uitgevoerde operatie in de Global Care Clinic. Een borstvergroting geeft vrouwen met kleine of verslapte borsten het gewenste volume en een esthetisch mooiere borstvorm. Een borstverjongingsoperatie kan een aanzienlijke boost geven aan uw eigenwaarde en zelfvertrouwen. Een borstvergroting is een veilige ingreep, die in dagopname wordt uitgevoerd onder algemene narcose.

Waarom is borstvergroting de meest populaire operatie in de Global Care Clinic?
- omdat het team van Dr. Nelissen zeer hoog scoort op basis van ervaringen;
- omdat de patiënt vlot na de narcose wakker wordt en binnen enkele uren naar huis mag;
- omdat “Next Day Surgery” mogelijk is voor lange-afstandspatiënten;…

Prijzen reeds vanaf € 2.5952. Rimpelbehandeling

In de Global Care Clinic kan u terecht voor een compleet assortiment van zowel chirurgische, invasieve behandelingen als niet-chirurgische behandelingen in de strijd tegen gezichtsveroudering en ter herstel van een meer jeugdig uiterlijk.  Het aantal niet-invasieve anti-aging behandelingen is de laatste jaren gigantisch toegenomen. Verklaring hiervoor is dat patiënten eerder zoeken naar minder ingrijpende behandelingen, met geen of een korte hersteltijd en downtime (zogenaamde "lunchtime" behandelingen) zodat ze zo goed als onmiddellijk hun drukke sociale activiteiten kunnen hervatten. Het voordeel is dat deze niet-chirurgische behandelingen de noodzaak voor meer invasieve behandelingen zullen uitstellen (maar spijtig genoeg niet altijd afstellen…).

Spierontspanner: Het belangrijkste medisch-cosmetisch gebruik voor spierontspanners is het verbeteren van de expressierimpels rond de ogen (kraaienpootjes), wenkbrauw (frons) en voorhoofd. Deze rimpels worden gevormd met de tijd ten gevolge van de (over)activiteit van de gezichtsspieren in deze gebieden. Een spierontspanner kan worden gebruikt om deze spieren tijdelijk te verzwakken, waardoor de rimpels verminderen doordat de spieren die de rimpels veroorzaken niet meer kunnen bewegen. Zo verdwijnt een gespannen, bezorgd of boos uiterlijk, waardoor je er jonger en meer relaxed gaat uitzien.

Prijs: €120 à €170/zone

Filler: Fillers zijn vullende middelen die worden gebruikt om het volume in de huid op te vullen, en daardoor rimpels, plooien en gezichtscontouren op een natuurlijke manier te verbeteren. Fillers herstellen de jeugdige, frisse uitstraling en veerkracht van de huid door de substanties die van nature reeds aanwezig zijn in onze huid aan te vullen. Fillers geven een onmiddellijke verbetering, zodat u er al beter uitziet op het moment dat de filler wordt geïnjecteerd. Fillers worden gebruikt voor het opvullen van rimpels en het verbeteren van de contouren, zoals:

- het opvullen van de neuslippenplooi
- het verzachten van marionetlijnen en afhangende mondhoeken
- het verbeteren van volume aan de jukbeenderen en wangen
- het verbeteren van de contouren van de kaaklijn
- het opvullen en moduleren van lippen
- kinvergroting bij kleine of sterk teruggetrokken kin
- niet-chirurgische neuscorrecties

3. Ooglidcorrectie

Door de veroudering en de zwaartekracht, het uitzakken van weefsels en het ontstaan van rimpeltjes, krijgen onze ogen een vermoeide blik en dit al van rond de leeftijd van 30 jaar. We worden hiermee geconfronteerd wanneer we 's morgens in de spiegel vermoeide ogen zien, ook al hebben we een goede nachtrust gehad. De bovenste en onderste oogleden geven een onfrisse blik met overtollige huid en uitgezakte wallen. Make-up aanbrengen wordt steeds moeilijker. Dit wordt soms nog verergerd door overhangende wenkbrauwen.

Een ooglidcorrectie is de aanbevolen behandeling om uitgezakte weefsels en hangende oogleden te verbeteren. Dit gebeurt door aan de binnenzijde van de bovenste oogleden vet te verwijderen en door het uitgezakte vet te liften. De overtollige huid wordt weggehaald en zo krijgt men terug een natuurlijke, frisse, open en uitgeslapen blik.

Prijs: vanaf €1000

4. Needling (gelaat, decolleté en/of hals)

Needling is een revolutionaire methode ter stimulatie van de aanmaak van collageen en elastine (bindweefsel) en verbetering van de huiddikte, ook gekend als Collageen Inductie Therapie (C.I.T.).

Werking op twee fronten --> door activering van het natuurlijke herstellingsmechanisme van de huid (neo-collaganese) hetgeen leidt tot een “rimpelopvulling van binnenuit” + door een verhoogde en diepere opname van actieve skincare (Vitamine A, C en E) via de honderden microkanalen.

- Huidverstrakking en revitalisatie (frissere éclat)
- Fijne huidrimpeltjes en lijntjes
- (Acné)littekens
- Striemen
- Brandwonden 

Prijs: €1200 (5 sessies van +- 2 uur)

5. Borstlifting

Door de vermindering van de elasticiteit van de huid (als gevolg van veroudering, gewichtsverlies, zwangerschap of borstvoeding) gaan borsten uitzakken en hun mooie vorm en stevigheid verliezen. Een borstliftoperatie (mastopexy) dient om deze veranderingen terug te draaien, al dan niet met het toevoegen van een prothese om extra volume en projectie te geven. Een patiënt komt in aanmerking voor een borstlift wanneer de borst is uitgezakt en de tepel zich lager bevindt dan de plooi van de borst. 

Prijs: €3600