WAT IS PROFHILO

Profhilo is een tijdelijk hyaluronzuur, het zit eigenlijk tussenin een filler en een skinbooster. Zonder meteen een teveel aan volume te geven kun je met Profhilo daadwerkelijk de huid verbeteren.
Het is een behandeling voor bio-remodeling waarvan wetenschappelijk bewezen is dat er collageen en elastine wordt aangemaakt. Dit zorgt ervoor dat de huid strakker wordt, steviger voelt en er gezonder uitziet. Met een profhilo behandeling bereik je dat je huid zichzelf herstelt. Zo is er dus geen kans op onnatuurlijke resultaten.

VOOR WIE IS PROFHILO
Voor iedereen met een verslapte, droge of geïrriteerde huid die een natuurlijker resultaat wenst dan met een ‘gewone’ filler.

WAT MAAKT PROFHILO UNIEK
Profhilo wordt in een serie van minimaal 2 behandelingen geïnjecteerd volgens een techniek waarbij het product op 5 strategische punten in het gezicht per gezichtshelft wordt geplaatst. Op deze manier wordt er een duidelijk resultaat bereikt zonder dat zichtbaar is dat je bent behandeld. Het resultaat houdt ruim 6 tot 12 maanden aan.

Een Profhilo behandeling is ook een behandeling met hyaluronzuur, maar het hyaluronzuur is anders bereid. Door deze behandeling word je huid gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken. Daardoor herstelt de huid zich en wordt de toenemende huidverslapping aangepakt. Het is belangrijk te beseffen dat een Profhilo behandeling geen volume toevoegt aan het gezicht en geen rimpels vult.

De behandeling is eenvoudig: op dag 1 en op dag 30 worden op enkele plaatsen in het gelaat met een dunne naald fillers in de huid geplaatst. Na de behandeling start de huid met het aanmaken van collageen en wordt de huid strakker. Na ongeveer 2 maanden is het maximale effect waarneembaar.

Na de behandeling duurt het even voordat je de eerste resultaten kunt zien. De huid gaat immers zelf aan het werk om zichzelf te verjongen door collageen en elastine aan te maken.
Kort na de behandeling zie je al wel dat huid beter gehydrateerd is. Deze hydratatie komt van binnenuit.
Na ongeveer 4 weken krijg je een tweede behandeling. Dat is nodig om tot een mooi eindresultaat te komen.BIJWERKINGEN
De Profhilo behandeling wordt uitgevoerd met hyaluronzuur; een lichaamseigen stof. Daardoor is er geen andere dan de gewenste reactie - het aanmaken van collageen en elastine - te verwachten.
De bijwerkingen die je eventueel kunt hebben worden veroorzaakt door het geven van de injecties. Daardoor kan je kleine blauwe plekjes of een tijdelijke minimale roodheid of zwelling krijgen. Deze verschijnselen zijn snel weer verdwenen.

ERVARINGEN
De prachtige natuurlijke resultaten van deze behandeling maken dat wie deze behandeling eenmaal heeft gehad er vaak weer op terug komt. Er bestaat immers een zeer gering risico op bijwerkingen of onnatuurlijke resultaten.

Het enige minpuntje is, dat de natuurlijke veroudering gewoon door blijft gaan. Voor een blijvend resultaat is het dus van belang om deze behandeling van tijd tot tijd te herhalen. Wanneer dat is, verschilt per persoon. Plastisch chirurg Dr. Nelissen stelt hiervoor voor iedereen afzonderlijk een behandelplan op.

EFFECT
De resultaten van een Profhilo behandeling houden gemiddeld 6 tot 12 maanden aan, afhankelijk van de situatie voor de behandeling en de levenswijze.
Daarom adviseren wij om voor een blijvend resultaat de behandeling één of twee keer per jaar te herhalen. Zoals gezegd, krijgen al onze patiënten daarvoor een individueel advies van onze plastisch chirurg.

WIE?
Eigenlijk iedereen vanaf ongeveer dertig jaar. Vanaf je dertigste jaar neemt de aanmaak van collageen en elastine in je huid namelijk af. Het verouderingsproces wordt dan zichtbaar. Steeds vaker zien we dan ook dat men preventief maatregelen neemt, om zo het moment dat de veroudering zichtbaar wordt uit te stellen. Deze behandeling laat zich ook goed combineren met andere cosmetische behandelingen zoals een botox- of fillerbehandeling.

NA DE INJECTIE
• Gedurende 12 uur na de behandeling best geen lichamelijke inspanningen
• Gedurende 48 uur na de behandeling best geen schoonheidsspecialiste, sauna, stoombad, etc.
• Blijf de eerste twee dagen uit de zon, of, als het niet anders kan met een SPF 50.

Een belangrijk voordeel is dat je met Profhilo® de huid kunt verjongen zonder volume te geven aan je gezicht.
De huid wordt daadwerkelijk herstelt, huidverslapping wordt aangepakt en dit alles zonder chemische toevoegingen.Prijs Global Care Clinic: €300 voor 1 spuit van 2cc.
                                                      Na 1 maand te herhalen.