Borstvergroting 02/06/2022

"Hallo allemaal,

ik heb mijn borstvergroting laten uitvoeren door de Global Care Clinic in Zolder. Ik heb altijd ‘maar’ een A cupje gehad en sinds kleins af aan dacht ik er al aan van later mijn borsten te laten vergroten. Ik heb hier heel lang over nagedacht… niet alleen omdat ik een beetje bang was, maar vooral om een goede kliniek te vinden. Want je wil natuurlijk uw eigen boezem aan iemand toevertrouwen die er ook wel degelijk iets van kent.

Na heel wat opzoekwerk en vele ervaringen gelezen te hebben, heb ik dan uiteindelijk de stap gezet en besloten er voor te gaan. Ik had gebeld naar de GCC en werd zeer beleefd en vriendelijk verder geholpen aan de telefoon. We maakten een afspraak en een goed maandje later mocht ik langsgaan voor mijn eerste consultatie. In die tussentijd wacht je natuurlijk vol spanning af en toen had ik ook al heel veel opgezocht, dus op zich was ik ook al vrij goed op de hoogte.

De dag van mijn eerste consultatie was daar en ik was natuurlijk super enthousiast, zeker omdat ik al de positieve ervaringen hieronder al had gelezen. Maar toch, je weet maar nooit hé…?
Maar ik ging binnen en inderdaad, ik werd meteen al zeer vriendelijk onthaald en mocht eventjes plaatsnemen in de wachtkamer. Ietsje later was het aan mij, ik kreeg mijn uitleg van Jade, wat een super super lieve vrouw!! Iemand om echt naar op te kijken, zo ontzettend vriendelijk en lief!! Daar hou ik echt van, geeft me direct een goed en vertrouwd gevoel. De uitleg ging vooral over de prothesen en over wat ik zelf juist wou. Heb de verschillende soorten prothesen ook mogen passen achter een topje, om zo te kijken wat me het best zou passen. Goede en duidelijke uitleg, indien vragen mag je die ook altijd stellen. Top dus.

Hierna mocht ik terug eventjes plaatsnemen in de wachtkamer en dan ging Dokter Marc mij ook nog eventjes binnenroepen. Een klein halfuurtje later riep hij ons (mij en mijn vriend) dan binnen en ook daar kregen we weer zeer duidelijke uitleg. En ook de dokter, wat een toffe man! Zeer vriendelijk, heel professioneel en toch heel meelevend, super fijn. Je ziet ook echt dat hij iemand is met een passie en heel veel kennis, dus ook ik had direct een goed gevoel en zette ook direct mijn afspraak vast voor de operatie. Hij keek eventjes in zijn agenda en slechts een kleine maand moest ik wachten en dan was het al zover voor mij. Pfff, ik heb de dagen echt vol spanning afgeteld, maar wel gezonde zenuwen. Een week voor de operatie ging ik een mailtje ontvangen met daarin het uur dat ik mocht binnengaan voor mijn operatie. Oké, de dag was aangebroken en ervoor had ik nog wel eens een mailtje ontvangen van Valérie (ook weer een fantastische lieve en mooie dame) om te vragen hoe het met me ging en of ik ernaar uit keek. Super lief!

Maar dus, de dag was daar en ik mocht om 7u45 binnengaan. Ik werd onthaald door Valérie. Zoals ik al gewoon was ondertussen, super lief en heel geruststellend. Ik kreeg samen met mijn mama (die zette mij af en ging me terug komen halen) nog een korte uitleg in verband met de nazorg. Ook kregen we nog enkele papieren mee, waaronder al de uitleg nog eens duidelijk uitgetypt en een bewijsje van betaling. Ook fijn dat je dat hebt vind ik persoonlijk, want het is natuurlijk niet super goedkoop en dan heb je een soort zekerheid zeg maar.

Eens we de uitleg hadden gekregen en mijn mama terug was vertrokken, nam Valérie mij mee naar beneden. Daar bevindt zich de operatieruimte. Eens beneden mocht ik mij omkleden en zo een soort van jasje aandoen zeg maar. Ik mocht even wachten op het stoeltje en dan gingen ze mij komen halen. Na een tien minuutjes wachten is de verpleegster (met de gekleurde schoenen, ik ken haar naam niet) mij komen halen en had ze mij begeleid naar een bed waar ik op mocht gaan liggen. Ik heb haar niet lang gezien toen, achteraf wel terug in de operatiezaal, maar ook zij was super lief en een heel vrolijk persoon. Eens ik op het bed lag kwam Jade langs, super fijn om haar terug te zien. Zij gaf mij ook het prikje voor de bakster met antibiotica. Ze stelde mij ook weer gerust en zei dat alles goed ging komen en dat ze goed voor mij gingen zorgen. Zo een schatje!! En dan na een tien tal minuutjes wachten kwam de dokter mij halen. Hij was heel enthousiast en nam me in de arm mee tot in de operatiezaal. Daar gebeurden nog de laatste check-ups en dan was het zover. Ik kreeg mijn verdoving, of aperitiefje zoals Jade het noemde en toen ben ik heerlijk in slaap gevallen tegen 8u30 ongeveer. En om 9u30 werd ik al terug wakker en vol enthousiasme keek ik meteen naar mijn borsten en omg, ik heb gehuild als een klein kind.

Zo blij was ik, ik had eindelijk mooie, natuurlijke borsten. Ik had ook al bij het wakker worden mijn bh van de kliniek aan en die zit ook heel gemakkelijk. Ze kwamen naar mij kijken, vroegen of alles goed ging en ik mocht eerst rustig een glaasje water uitdrinken. En dat ging allemaal heel vlotjes, ik voelde me dan ook zelf heel wakker en eigenlijk gek genoeg heel goed om letterlijk nog maar juist wakker te zijn van een verdoving. Aangezien alles zo goed ging, mocht ik dan ook naar huis van hun. Ze hielpen mij met mijn kleren aan te doen en begeleiden me mee naar de auto. Ik had ook nog totaal geen pijn of gek gevoel.

Eens ik thuis kwam voelde ik wel aan mijn lichaam dat ik nog wat rust nodig had. Is ook normaal natuurlijk als je nog maar juist bent geopereerd. Dus deed ik rustig mijn pyjama aan en ben ik in mijn bed een dutje van een kleine 3 uur gaan doen. Deed me enorm goed. Ik werd wakker en ben iets gaan eten en heb daarbij ook mijn eerste pijnstiller genomen. Hoewel ik eigenlijk nog altijd geen pijn had.

Tegen de avond dan ook zoals ik had gelezen een telefoontje gekregen van Valérie, ze was zoals gewoonlijk super vriendelijk en lief. Ze vroeg hoe het met mij ging, gaf antwoord op de paar vraagjes die ik nog had en stelde me gerust en zei dat moest er toch iets zijn, dat dokter Marc dag en nacht bereikbaar was. Fijn gevoel! Dan de dagen erna heb ik ook geen enkele keer echt pijn gehad, allesbehalve zelfs. Heel soms wel een soort van spierpijn zeg maar als je eens een bepaalde beweging deed, zo alsof je heel hard hebt gesport. Maar voor de rest echt niks van pijn, dus hier zit een super happy meisje!! Dan nog geen weekje later mocht ik vandaag op controle gegaan, de plakkertjes zijn van de wondjes gedaan (onder de borstplooi) en zijn netjes ontsmet. Dan nog eens een extra check-up door de dokter die dan nog eens goed uitlegde dat het zeer goed was allemaal en dat de borsten zich met verloop van tijd nog allemaal netjes gingen zetten, want nu staan ze nog vrij strak natuurlijk.

Ikzelf ben van een A cup naar een kleine D cup gegaan, 230 cc erbij. Ondertussen heb ik al een afspraak voor mijn tweede controle en echt waar, iedereen die nog maar twijfelt… neem gerust contact op met de GCC. Ze staan open voor alle vragen en zijn oprecht één voor één zulke lieve mensen allemaal. En dat meen ik echt uit de grond van mijn hart!

Dus lieve allemaal van de GCC, duizend maal dank voor alles! Jullie blije gezichten, fijn onthaal, toffe babbels en de geruststellende woorden, … jullie zijn echtwaar toppertjes!

Veel liefs!!

Een zeer gelukkig klantje! ❤️"

 

Laserontharing 01/06/2022

"Top kliniek! Ik heb een laserbehandeling laten uitvoeren onder mijn oksels. Ik ben super goed behandeld en kreeg een goede uitleg van Valerie! Ze helpt je enorm goed, en is een super lieve dame waar je altijd een leuk gesprek mee kan voeren!"

 

BORSTVERGROTING 01/06/2022

"Een echte aanrader!
Leuke kliniek, super personeel en een top chirurg! Ze helpen je bij je keuzes en hebben een antwoord op elke vraag die je hebt! Ook zijn altijd beschikbaar als je nog extra info wil ivm je behandeling! Ik ben hier van dag 1 tot nu super goed geholpen. De ingreep op zich viel beter mee dan verwacht! Dus ik raad Global Care Clinic zeker aan als je een natuurlijke borstvergroting wil laten uitvoeren! Want daar staan ze voor gekend!"

 

BUIKWANDCORRECTIE 31/05/22

"Top Clinic. Ik ben zeer tevreden over dokter Nelissen en zijn team.
Hij heeft mij een mooie platte buik gegeven.
Hij heeft mij zeer goed begeleid tijdens het hele traject.
Hiervoor mijn dank.

Ik raad hem zeker aan en zou het zeker weer opnieuw doen."

 

BORSTVERGROTING 22/06/22

"Na een borstvoedingsperiode van 1,5 jaar zat er geen vorm meer in mijn borsten, ze waren niet meer "vol".

Na een eerste gesprek met Dr. Nelissen en vertrouwend op de vele positieve ervaringen die ik online had gelezen, legde ik meteen mijn operatiedatum vast.

Ik had geen bang om "pijn" te hebben na de ingreep (ik had ook al vele reacties gelezen van vrouwen waarbij de ingreep pijnloos verliep). Wel was ik angstig voor de verdoving. Dat bleek nergens voor nodig! Het voelt even warm aan en je valt in slaap. Nadien werd ik EFFECTIEF pijnloos wakker en kon na 2u de kliniek al verlaten. Ook de dagen nadien heb ik geen pijn gehad.

Ik ben echt heel tevreden met het eindresultaat."

Andere recente reviews kan je lezen op https://www.kliniekervaringen.nl

Heeft u nog vragen hierover? Of wenst u te bespreken of deze behandeling iets voor u kan zijn?

Maak dan snel uw vrijblijvende afspraak voor een consultatie in onze kliniek.

☎ Telefoon: + 32 11 21 44 44
📬 Email: info@globalcareclinic.com  
🌍 Website: www.globalcareclinic.com