Environ

Wil je graag kennismaken met de producten van Environ? Dat kan!
Je kan ze bij ons aankopen, daarbovenop leggen wij je graag uit hoe je ze juist gebruikt.

De eerste stap naar de perfecte huid begint bij de juiste reiniging:

Stap 1 pre-reinigen met de Dual Action Pre-Cleansing Oil €31,00.
Waarom pre-reinigen? De olie van je huid (talg) lost op in olie en niet in water, waar je normaalgesproken je gelaat mee wast. De olie kan dus de poriën in de diepte reinigen en onzuiverheden, make-up en SPF “losmaken”, zonder je poriën te verstoppen of de natuurlijke beschermlaag van je huid aan te tasten.

Stap 2 reinigen met de cleansing gel of cleansing lotion/milk €47,00.
Deze verwijdert de make-up, talg en onzuiverheden die is losgekomen met het pre-reinigen.

Stap 3 tonifiëren met de moisturising toner €46,00.
De toner is een stap die helaas vaak wordt vergeten. Environ toners doen meer dan enkel de laatste restjes make-up verwijderen: ze hydrateren en houden de natuurlijke pH van je huid op peil voor een betere opname van de actieve ingrediënten zoals vitamine A.

Na de reiniging volgt de de eye gel en de dag/nachtcrème.
De Antioxidant & Peptide Eye Gel €37,00 is het aangepaste vitamine product met peptiden voor de delicate huid rond je ogen. Het helpt bij het verzachten van de fijne lijntjes en verbetert de hydratatie, waardoor de huid strakker en jeugdiger oogt.

Wacht niet met het gebruiken van een oogproduct totdat de eerste lijntjes zichtbaar zijn, maar gebruik het meteen in je basis skincare routine.
Afhankelijk van de huidkwaliteit kan er gekozen worden voor de AVST Gel of AVST Moisturiser 1:
De Vita-Antioxidant AVST Gel €47,00 is de eerste stap van het Vitamin STEP-UP SYSTEM van Environ Skin EssentiA.
Deze hydraterende en kalmerende gel bevat de laagste dosis vitamine A en C en is de ideale keuze voor de vochtarme, gemengde of gevoelige huid.

De Vita-Antioxidant AVST Moisturiser 1 €49,00 bevat een lage dosis vitamine A, C en E, en is ook verrijkt met antioxidanten.
Nadat je 2 flacons hebt opgebruikt en je huid goed aanvoelt, ben je klaar om over te stappen naar de AVST Moisturiser 2 en zo verder tot de AVST moisturiser 5.

Hét TOP product van Environ voor een droge en door de zon beschadigde huid te voeden en te stabiliseren is de VITAMIN A, C & E ENHANCED OIL €51,00.
Wij gebruiken dit product na de Medical Needling voor een intens herstel en voeding van het gelaat.
Maar kan ook dagelijks gebruikt worden na het reinigingsritueel 's morgens en 's avonds.