Winnaar Annabelle Prix de Beauté: ‘Snel, gemakkelijk en effectief’

“Deze B SAND peeling verbetert de huidstructuur effectief en verlicht huidproblemen, variërend van vlekjes, vergrote poriën tot fijne lijntjes en rimpels. Het reinigt tot diep vanbinnen, vermindert de talgproductie van een vettige huid en hydrateert de droge huid. Is ook antibacterieel, minimaliseert de poriën en verlicht vlekjes in het gelaat. Ook fijne rimpeltjes verminderen en geeft zo een meer heldere en stralendere teint.

B SAND werkt in twee stappen met zichtbare en langdurende resultaten.
Zijn biostimulatoren verzekeren een maximum aan verdraagzaamheid, zelfs voor de gevoelige huid!

Stap 1: MECHANISCH
B SAND bestaat uit een fijne gel met polyethyleen korreltjes voor de mechanische exfoliatie, evenwaardig aan microdermabrasie.
Deze eerste stap haalt de dode huidcellen van het huidoppervlak weg en helpt zo de actieve ingrediënten te absorberen in de biochemische fase.
Bovendien bevordert het ook de bloedcirculatie waardoor de actieve turnover met aanmaak van nieuwe huidcellen wordt gestimuleerd en zo het verouderingsproces vertraagt.

 Uw huid straalt en ziet er jonger uit!


Stap 2: BIOCHEMISCH
B SAND bevat een samenstelling van fruitzuren (AHA’s) die vergelijkbaar is met chemische peelings die toegepast worden in dermatologische praktijken. De AHA’s lossen de huidonzuiverheden op, verkleinen de huidporiën en verbetert de textuur van de huid; al zo wordt de celvernieuwing en de collageenproductie gestimuleerd!

Dankzij de combinatie van de mechanische peeling, de chemische effecten van de AHA’s en de geïntegreerde verzorging van de biostimulatoren, verbetert B SAND de huidstructuur van alle leeftijden en vermindert het hierdoor het verouderingsproces.


GEBRUIK?

  • Eén à twee keer per week voor een gevoelige en droge huid, twee à drie keer per week voor een vettige huid en een actieve acne huid.
  • Zachtjes aanbrengen op de vochtige huid, drie tot vier minuten laten inwerken en daarna afspoelen met voldoende water.
     
    Enkel verkrijgbaar via geselecteerde apotheek of dokterspraktijk.
    Prijs: €50.00