Wist je … over Medical Travel?

Wist je … over Medical Travel?

… dat miljoenen patiënten jaarlijks internationaal reizen voor hun gezondheidszorg (Medical Travel)?

… dat het aanbevolen is te kiezen voor een  ISAPS lid (International Society for Plastic and Aesthetic Surgery) indien u plastische chirurgie in het buitenland wil laten doen?

… dat plastisch Chirurg Dr. Nelissen reeds meerdere jaren actief ISAPS lid is en erkend plastisch chirurg in België én Nederland?

… dat de prijzen voor plastische chirurgie in België aanmerkelijk lager zijn in vergelijking met de omringende landen (Nederland, Duitsland, Engeland,…)? Dat een borstvergroting bijvoorbeeld reeds mogelijk is vanaf € 3.140?

… dat de Global Care Clinic zeer makkelijk bereikbaar is door haar ligging in de Euregio, onmiddellijk aan een belangrijk knooppunt van snelwegen en kortbij de grens met Nederland en Duitsland?

… dat de Global Care Clinic geen wachtlijsten kent en voor borstvergrotingen Next Day Surgery mogelijk is? Uw operatie inboeken op de dag na uw consultatie heeft volgende voordelen: lagere kosten (minder reiskosten), minimale wachttijd en minder tijd weg van werk en familie?

… dat de Global Care Clinic u een zeer budgetvriendelijk limousinevervoer aanbiedt, voor zowel het vervoer van en naar uw thuis als naar luchthavens/stations in binnen- en buitenland?