Waarom België?

Waarom België?
Plastische chirurgie in België biedt veel voordelen.

Het grootste voordeel voor buitenlandse patiënten is de eerlijke prijs/kwaliteit verhouding (zie “Prijzen“).
Onze prijzen liggen aanmerkelijk lager in vergelijking met de omringende landen (Nederland, Duitsland, Engeland,…).

Het tweede voordeel is dat België, en dan vooral de Global Care Clinic, gelegen is in het hart van Europa, en daardoor zeer makkelijk bereikbaar is voor patiënten uit het buitenland. De Global Care Clinic ligt in de Euregio, kortbij de grens met Nederland en Duitsland.

Het derde voordeel is dat er geen wachtlijsten zijn. De Global Care Clinic biedt aan haar lange afstandspatiënten ook de mogelijkheid voor Next Day Surgery.

Een ander groot voordeel is dat plastische chirurgie in de Global Care Clinic wordt uitgeoefend in een veilige omgeving (state-of-the-art faciliteiten / geen MRSA) door hoog opgeleide plastisch chirurgen. Bezoekende patiënten profiteren van zowel de vooruitstrevende chirurgische voorzieningen als de medische, persoonlijke en taalvaardigheden van de specialisten en personeel.

De Global Care Clinic is de juiste plaats wanneer u op zoek bent naar plastische chirurgie in België. Lees hier verder waarom de Global Care Clinic “Veiligheid, Kwaliteit en Service tegen een Eerlijke Prijs” biedt, waardoor het ook voor lange-afstandspatiënten een veilige en interessante keuze is.

De Global Care Clinic biedt u bovendien een zeer budgetvriendelijk limousinevervoer aan, voor zowel het vervoer van en naar uw thuis als naar luchthavens/stations in binnen- en buitenland.