Tim Torfs Dieet

Tim Torfs dieetcoaching in de Global Care Clinic.

Het dieet waar iedereen over spreekt…

Een zeer eenvoudig dieet voor mensen met weinig tijd. Je eet enkel gezonde voeding, geen vervangmaaltijden, geen shakes, geen jojo-effect en geen honger ! We begeleiden je 9 weken lang en we garanderen iedereen een mooi resultaat.

Gedurende de coaching ga je veel bewegen en vooral gezond en verstandig eten. Het MOMENTUM – voedingsplan gaat je daarin ondersteunen. Momentum is de originele L-carnitrin afslanktherapie waarbij je goede en kundige begeleiding krijgt van een gecertificeerde consulent. Door middel van het dagelijks innemen van druppeltjes L-carnitrin in combinatie met een dieet, kun je in 27 dagen gemiddeld tien procent aan lichaamsgewicht verliezen. Wekelijks ga je naar een consulent om je te laten wegen, voor persoonlijk advies en motivatie. Dit maakt Momentum tot een veilige en effectieve afslanktherapie.

Voor wie is de Momentum-kuur geschikt ?

Momentum is geschikt voor mannen én vrouwen die veilig, kort en effectief willen afslanken en daarbij behoefte hebben aan advies en begeleiding van een gecertificeerde afslankconsulent. Tijdens het intakegesprek stelt de consulent je specifieke vragen over je gezondheid en meet deze enkele belangrijke lichaamsparameters, zoals vetmassa. Ook krijg je uitleg over de toediening van de L-carnitrin vloeistof en kun je alle mogelijke vragen stellen.

Veel mensen ervaren deskundige begeleiding bij het afslanken als zeer prettig. Afslanken vraagt namelijk om kennis, doorzettingsvermogen en motivatie. De wekelijkse begeleiding door een gecertificeerde consulent werkt motiverend en is een goede stok achter de deur.

Er zijn geen bewezen contra-indicaties. Bij specifieke vragen en/of twijfels, raadpleeg uw arts.

Effectief afslanken zonder gedoe!

Voor een afspaak met Tim Torfs, bel naar 011 21 44 44

Aanvullende behandelingen:

Lees ook hier de informatie over mogelijke aanvullende behandelingen in de Global Care Clinic na uw dieet:

Cellulitisbehandeling / Liposuctie-Lipolyse

global care clinic