Waarom kiezen voor de Global Care Clinic?

De Global Care Clinic biedt “Veiligheid, Kwaliteit en Service tegen een Eerlijke Prijs“.
1. VEILIGHEID
Ultramoderne steriele accommodatie

De Global Care Clinic opende haar deuren in mei 2011 en is afgewerkt volgens de recentste veiligheidsnormen voor privéklinieken.

Lees hier verdere info.

Kwaliteitslabel Belgian Society for Private Clinics en ISAPS (International Society of Aesthetic Plastic Surgery)

Global Care Clinic

Lees hier verdere info.

2. KWALITEIT
Hoog gekwalificeerde medewerkers

Lees hier verdere informatie.

3. SERVICE 

Lees hier waarom in de Global Care Clinic de dienstverlening aan de patiënt centraal staat.

Patiëntenervaringen

Overtuig uzelf en lees hier wat anderen vinden over de Global Care Clinic!

4. EERLIJKE PRIJZEN 

De patiënten van de Global Care Clinic zijn vaak aangenaam verrast over de eerlijke prijs / kwaliteit verhouding (zie Prijzen), zeker in vergelijking met de omringende landen (Nederland, Duitsland en Engeland).

Dit wordt onder meer verklaard door het ontbreken van onnodige tussenschakels (commerciële consulenten) en het beperken van marketing en reclamebudgetten. Onze patiënten komen voornamelijk via “mond aan mond” reclame inclusief internet getuigenissen. Daardoor vinden ook buitenlandse (Nederlandse, Duitse, Engelse,…) patiënten gemakkelijk hun weg naar de Global Care Clinic, mede omwille van de uitgebreide ervaring en erkenning van plastisch chirurg Dr. Nelissen in Nederlandse ziekenhuizen (privé en universitair).

Alle prijzen zijn all-in prijzen zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

Financiering: Omdat de Global Care Clinic zeer eerlijke en scherpe prijzen hanteert, moeten alle behandelingen volledig op voorhand worden betaald.

Indien u uw behandeling in termijnen wenst te betalen, kan u best een financiering aangaan bij een bank of bij een gespecialiseerde kredietinstelling. Cosmetic Finance is al vele jaren vertrouwd met het financieren van medische of cosmetische ingrepen. Meer info: klik hier.

Lees hier ook meer informatie over het unieke garantiebeleid inzake borstvergrotingen.

De Global Care Clinic biedt u bovendien een zeer budgetvriendelijk limousinevervoer aan, voor zowel het vervoer van en naar uw thuis als naar luchthavens/stations in binnen- en buitenland.