Betalingsmodaliteiten

Betalingsmodaliteiten
Betalingsmogelijkheden
1. Overschrijving bank

Rekeningnummer Dr Marc Nelissen (Fortis bank):
IBAN: BE20 0013 7144 0156
BIC: GEBABEBB
Gelieve de naam van de patiënt + welke ingreep + datum van de behandeling/operatie als mededeling te vermelden.

2. Bankkaart

U kunt ook ter plaatse betalen met uw bankkaart (Bancontact/MisterCash/VISA/Maestro/Mastercard).
Helaas zijn wij bij alle bovenstaande betaalkaarten genoodzaakt om een extra kost van +1.5% door te rekenen vanaf  €100.

(Let op: uw bank kan een dagelijks afhaallimiet hanteren! Indien de betaling om een of andere reden niet kan doorgevoerd worden, kan de operatie of behandeling niet plaatsvinden en zullen annuleringskosten van toepassing zijn).

3. Contant
4. Geen cheques
Reservatie/ Annulatie van uw behandeling

meer info…

Financiering

global care clinic cosmetic financeOmdat wij zeer eerlijke en scherpe prijzen hanteren, moeten alle behandelingen volledig op voorhand worden betaald. Indien u uw behandeling in termijnen wenst te betalen, kan u best een financiering aangaan bij een bank of bij een gespecialiseerde kredietinstelling zoals Cosmetic Finance.

Cosmetic Finance is al vele jaren vertrouwd met het financieren van medische of cosmetische ingrepen. Meer info: Belgische patiënten / Nederlandse patiënten.

Tegemoetkoming mutualiteit

Voor Belgische patiënten die bij een mutualiteit zijn aangesloten, kan er een zekere tegemoetkoming zijn voor bepaalde plastische ingrepen, zoals borstverkleining, buikwandcorrectie en neuscorrectie. Het bijkomend esthetisch ereloon wordt telkens vermeld. Kosten voor medicatie worden wel apart doorgerekend door het ziekenhuis (ZMK).

Cadeaubon

Verras een vriend(in) of familielid met een cadeaubon van de minerale make-uplijn van Jane Iredale of de huidverzorgingslijn van DR. BAUMANN, aangepast aan elk huidtype!
Cadeaubonnen zijn ook mogelijk voor behandelingen of voor een naar keuze van de ontvanger vrij te besteden bedrag.