Overmatig zweten

Overmatig zweten

Hyperhidrosis (overmatig zweten) is een medische aandoening waarbij iemand meer zweet dan nodig voor het behoud van de lichaamstemperatuur. Het is een aandoening waar veel mensen aan lijden en die vaak ongediagnosticeerd en onbehandeld blijft.
Ongecontroleerd zweten kan optreden in verschillende delen van het lichaam, niet alleen onder de oksels maar ook op de handen, voeten, voorhoofd…

Behandelingen
Spierontspannende injectie**

In de medisch-esthetische sector worden spierontspanners gebruikt als anti-rimpel injectie en als behandeling tegen overmatig zweten (oksels).

[** Van het Belgische Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten mogen wij de merknamen van de gebruikte middelen/implantaten niet online vermelden]

Verdere info

“MiraDry”: een blijvende oplossing voor overmatig zweten

Heb je last van overmatig transpirerende oksels? Breng je vaak een deo aan? Frustreert het je dat je steeds gele plekken in je T-shirts hebt, die je er niet meer uit krijgt met wassen?

Overmatig zweten
Voor miljoenen mensen is overmatig okselzweet een dagelijkse strijd die invloed heeft op bijna alle aspecten van het leven. Of het nu spanning is op het werk is, schaamte in relaties en sociale contacten, of frustratie over het moeten dragen van kleding die je zweet verbergt. Overmatig zweten kan vernietigende effecten hebben op je emotionele welzijn en zelfbeeld.

De Global Care Clinic® biedt een blijvende oplossing: miraDry
De miraDry procedure is snel en niet-invasief en wordt uitgevoerd onder begeleiding van plastisch chirurg Dr. Marc Nelissen. Het miraDry systeem geeft precies gedoseerde energie af aan de regio waar de okselzweetklieren zich bevinden, en elimineert de zweetklieren niet-invasief. Omdat de zweetklieren niet terugkomen of opnieuw aangroeien na de behandeling, zijn de resultaten blijvend. En de resultaten zijn snel; je kunt direct na de behandeling zweetvermindering verwachten, met minimale tot geen hersteltijd.

GCC miradry

De behandeling
De behandeling gebeurt onder medische supervisie waarbij elk okselgebied, op maat met meerdere plaatsingen van het miraDry handstuk, behandeld wordt. Voorafgaand aan de procedure wordt plaatselijke verdoving toegediend aan de oksels. Je bezoek aan de kliniek duurt 1u à 1u30 (binnen/buiten). In meer dan 80% is 1 behandeling voldoende, zo gewenst kan aan 2de behandeling (wachttijd van 3 maanden tussen de 2 behandelingen) worden uitgevoerd aan een gereduceerd tarief.

Resultaten
De meeste patiënten melden een enorme vermindering van zweet; in een recent klinisch onderzoek was de gemiddelde zweetreductie 82%. Je zou direct na de behandeling een vermindering van zweet moeten merken. Zoals bij elke medische procedure, kunnen de resultaten per persoon verschillen.

FDA goedgekeurd
MiraDry gebruikt de enige niet-invasieve technologie die door de FDA is goedgekeurd en waarvan klinisch bewezen is dat zweet enorm verminderd wordt met blijvende resultaten.
Met niet-invasief bedoelen we dat er geen agressieve chemicaliën, gifstoffen of chirurgie gebruikt worden bij de behandeling. Hierdoor is er minimale tot geen hersteltijd nodig na de procedure.

Prijzen