Borstvergroting in België

Borstvergroting is één van de meest gevraagde en uitgevoerde esthetische operaties in de Global Care Clinic.

… De prijzen voor borstvergroting in België liggen aanmerkelijk lager in vergelijking met de omringende landen (Nederland, Duitsland, Engeland,…). In de Global Care Clinic (plastisch chirurg Dr. Nelissen) is een borstvergroting reeds mogelijk vanaf € 3.140 all-in!

… Plastisch Chirurg Dr. Nelissen biedt een uniek garantiebeleid voor borstvergrotingenspecifiek op maat gesteld van lange afstandspatiënten doordat zij verzekerd zijn voor correctie-ingrepen en deze bovendien kunnen laten uitvoeren, naar hun keuze, door een ISAPS chirurg in hun thuisland!

… De Global Care Clinic kent geen wachtlijsten.

Uw borstvergroting kan reeds worden ingeboekt op de dag na uw consultatie (Next Day Surgery). Dit betekent voor u lagere kosten (minder reiskosten), minimale wachttijd en minder tijd weg van werk en familie!

… De Global Care Clinic is zeer makkelijk bereikbaar door haar ligging in de Euregio, onmiddellijk aan een belangrijk knooppunt van snelwegen en kortbij de grens met Nederland en Duitsland.

… Dr. Nelissen en zijn team scoren maar liefst 9.2/10  op basis van 79 ervaringen op kliniekervaringen.nl.

… de Global Care Clinic biedt prothesen aan vanaf 180cc tot maar liefst 850cc.

… de Global Care Clinic u een zeer budgetvriendelijk limousinevervoer aanbiedt, voor zowel het vervoer van en naar uw thuis als naar luchthavens/stations in binnen- en buitenland.