Borstvergroting

Denkt u erover om uw borsten te vergroten? Een borstvergroting is één van de meest gevraagde esthetische operaties in de Global Care Clinic. Een borstvergroting geeft vrouwen met kleine of verslapte borsten het gewenste volume en een esthetisch mooiere borstvorm. Een borstverjongingsoperatie kan u een aanzienlijke boost geven aan de eigenwaarde en vertrouwen. Een borstvergroting is een veilige ingreep, die in dagopname wordt uitgevoerd onder algemene narcose. Neem contact met ons op voor uw eerste afspraak.

VOOR WIE IS EEN BORSTVERGROTING GESCHIKT?

Bent u ontevreden over de grootte of vorm van uw borsten, eventueel gewijzigd ten gevolge van zwangerschap, borstvoeding, gewichtsverlies of veroudering. Dan kunt u uw borsten laten vergroten of corrigeren. Heeft u last van hangende borsten, dan wordt naast een prothese ook vaak een borstlifting aanbevolen. Hiervoor verwijzen we naar de informatie op deze website onder Borstlift.

SOORTEN PROTHESEN

Er zijn veel verschillende soorten prothesen. De plastisch chirurg adviseert u hierover tijdens het consult. Klik hier voor verdere info.

BORSTVERGROTING MET EIGEN VETWEEFSEL (BRAVA)

Klik hier voor verdere info.

VOOR- EN NA FOTO’S

Voor- en na foto’s van borstvergrotingen vindt u hier. Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Tijdens de consultatie kan u meer voorbeelden zien.

KOSTEN

Bekijk hier de prijzen voor borstvergrotingen.

Deze prijzen zijn all-in, inclusief:

  • BTW
  • Elke bijkomend intake consultatie (na de eerste)
  • Kosten operatiefaciliteit en operatiemedicatie
  • Operatie uitgevoerd door erkend plastisch chirurg Dr. Nelissen
  • Algemene narcose door anesthesist Dr. Kalinov
  • Gerenommeerde merken van borstprothesen
  • Voorgeschreven controleafspraken na de ingreep
  • Levenslange garantie conform prothese merk
  • Bijkomende ISAPS verzekering mogelijk (meerprijs)
PATIËNTENERVARINGEN

Meer info…

VERLOOP VAN UW BEHANDELING

Lees hier verdere belangrijke informatie over het verloop van uw behandeling, van uw eerste consult tot de nazorg.

NEXT DAY SURGERY

Voor lange-afstandspatiënten wordt de mogelijkheid geboden om de operatie in te boeken op de dag na de consultatie (Next Day Surgery). Voor de veiligheid van de patiënt, wordt Next Day Surgery enkel toegepast voor bepaalde behandelingen, zoals borstvergrotingen. Next Day Surgery biedt veel voordelen aan de patiënten zoals de lagere kosten (geen dubbele reiskosten), minimale wachttijd en minder tijd weg van werk en familie. Hier vindt u verdere informatie over het behandelingstraject voor Next Day Surgery.

NEVENEFFECTEN / POSTOPERATIEVE COMPLICATIES

Deze ingreep heeft dezelfde risico’s als elke andere operatie. Hiervoor verwijzen we naar Neveneffecten. De specifieke risico’s en mogelijke complicaties worden toegelicht tijdens het gesprek met de plastisch chirurg.

Specifiek voor een borstvergroting dient u er rekening mee te houden dat een borstvergroting met implantaten op zich een eventueel verschil tussen beide borsten, zoals asymmetrie, verschil in tepelhoogte of losse huidenveloppe niet zal veranderen. Als u deze verschillen wil corrigeren, zullen aanvullende operatieve procedures en littekens nodig zijn.

[** Van het Belgische Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten mogen wij de merknamen van de gebruikte middelen/implantaten niet online vermelden]