Uw anti-aging plan

Uw anti-aging plan

Welke anti-age behandeling past bij u?

In de Global Care Clinic kan u terecht voor een compleet assortiment van zowel chirurgische, invasieve behandelingen als niet-chirurgische behandelingen in de strijd tegen gezichtsveroudering en ter herstel van een meer jeugdig uiterlijk. “Look good, Feel better”

Ook al wordt gesproken van niet-‘chirurgische’ behandelingen, mogen deze enkel worden uitgevoerd door gekwalificeerde artsen. In de Global Care Clinic gebeurt dit door plastisch chirurg Dr. Nelissen.

Het aantal niet-invasieve anti-aging behandelingen is de laatste jaren gigantisch toegenomen. Verklaring hiervoor is dat patiënten eerder zoeken naar minder ingrijpende behandelingen, met geen of een korte hersteltijd en downtime (zogenaamde lunchtime behandelingen) zodat ze zo goed als onmiddellijk hun drukke sociale activiteiten kunnen hervatten.

Het voordeel is dat deze niet-chirurgische behandelingen de noodzaak voor meer invasieve behandelingen zullen uitstellen (maar spijtig genoeg niet afstellen…).

VERSCHILLENDE NIVEAUS VAN BEHANDELINGEN

We beginnen onderaan de piramide met de home skin care producten. Een goede skincare routine, individueel op maat volgens huidtype, speelt een grote rol in het maximaliseren van de resultaten van onze overige behandelingen. Wij adviseren u graag!

Een stapje hoger zijn de huidverbeteringsbehandelingen met Medische Peeling en Needling (Collagen Induction Therapy). Deze behandelingen zullen de textuur van de huid opfrissen, waardoor de huid meer gaat stralen.

Vervolgens zijn er de antirimpelbehandelingen met Spierontspannende injecties**/ Fillers/Lipofilling.

Terwijl voormelde niet-invasieve methoden voor gezichtsverjonging zeer ver kunnen gaan in het overbruggen van het pad naar chirurgie, zijn de resultaten van een chirurgische facelift / ooglidcorrectie / halslift superieur in het verminderen van rimpels en vouwen, en verbeteren van een vermoeid ogend uiterlijk.

Doordat in de Global Care Clinic de verschillende niveaus van behandelingen worden aangeboden, kan er gewezen worden op de beperkingen en de minpunten van bepaalde (door sommige schoonheidsinstituten en/of niet esthetisch gecertificeerde artsen) gecommercialiseerde niet-chirurgische behandelingen. Wij kunnen immers ook de alternatieven bieden.

DE HOLISTISCHE BENADERING – HET NUT VAN COMBINATIEBEHANDELINGEN

Door dit uitgebreid aanbod, kan er voor iedere patiënt een persoonlijk anti-aging plan worden uitgewerkt, zogenaamde “antirimpelbehandeling op maat”.

Anti-aging wordt in de Global Care Clinic op een holistische manier benaderd. Wij geloven dat het combineren van bepaalde behandelingen tot een toegevoegde waarde en betere resultaten leidt, aangezien de behandelingen een versterkend effect uitoefenen op elkaar.

Met behulp van combinatietherapieën van niet-chirurgische aard zoals fillers, spierontspannende injecties**, medische peelings, medische needling, thermage, etc. kan men het ouder worden op een elegante manier ervaren zonder direct operatieve ingrepen te moeten ondergaan.

Door het combineren van chirurgische behandelingen zoals facelift (ter behandeling van het doorzakken van de gezichtscontouren), wenkbrauwlift/voorhoofdslift (ter behandeling van het doorzakken van de wenkbrauwen), ooglidcorrectie (behandeling van huidoverschot en vetweefsel van de bovenste en onderste oogleden), neklift/liposuctie (behandeling van uitgezakte nek), en niet-chirurgische behandelingen zoals spierontspannende injecties**, medische peeling, medische needling (behandeling van de fijne rimpeltjes rond de mond en elders op het gelaat) of fillers/lipofilling (behandeling van volumeverlies), worden de beste resultaten bereikt.

Een halfjaarlijks of jaarlijks bezoek aan de plastisch chirurg is de beste garantie voor een natuurlijk resultaat.

U begrijpt dat er meerdere mogelijkheden zijn voor “age management”, elk met zijn voor- en nadelen; een persoonlijke evaluatie door de plastisch chirurg kan u helpen om uw persoonlijke age-management programma te creëren.

[** Van het Belgische Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten mogen wij de merknamen van de gebruikte middelen/implantaten niet online vermelden]